Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrossos sorg – när bästa vännen vill börja plugga: "Jag fattar inte"

14 maj, 2023, 16:00 

Bianca Ingrosso var inte nöjd med beslutet.

Annons

Allt Bianca Ingrosso tar i verkar bli till guld, och hon har byggt upp ett helt eget imperium med smink, kläder och smyckes-bolag. Vid sin sida har hon alltjämt sin högra hand Lovisa Worge, som också är hennes bästa vän.

Men ett tag var Lovisa vara redo att ta sig ann nya uppdrag, något Bianca inte var så förtjust i.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Första mötet fångades på film

Lovisa Worge var en helt vanlig tjej från Norrköping, som idag är en framgångsrik influencer och affärskvinna. Hon började som Bianca Ingrossos assistent, och deras relation har sedan vuxit och de har blivit nära även privat.

Deras första möte fångades på film, och sändes ut i Wahlgrens värld 2018. Bianca sökte efter en assistent, och höll i intervjuer. Men när Lovisa skred in blev hon alldeles perplex.

Annons

– Jag vill impa på henne! Vad är mitt problem, det är ju hon som ska impa på mig, sa Bianca i programmet.

Sedan dess har de inte lämnat varandras sida, och Lovisa har själv trätt fram och fått en egen karriär på sociala medier, vid sidan av hennes arbete med Bianca.

Bianca Ingrossos sorg efter Lovisa Worges besked

År 2020 berättade Lovisa och Bianca att Lovisa valt att sluta arbeta som hennes assistent. I Discovery+-dokumentären Imperiet Bianca som följt Bianca i tre år, ser vi hur Lovisa berättar att hon vill plugga vidare och hur de söker efter en ny assistent. Ett beslut som Bianca inte var särskilt glad över.

Annons

– Usch. Och vad vill du med hela den här sökningen? frågar Bianca när Lovisa berättar att hon ansökt.

– Jag känner att jag bara vill ha en stadig grund.

– Jag ser ju inte plugg på samma sätt som du gör. Så jag fattar, men jag fattar ändå inte, svarar Bianca och fortsätter:

– Hade jag varit du, hade jag tagit en roll här nu och börjat växa.Jag kan inte få samma lön som en välutbildad ingenjör, det är så. Jag kan ju inte undvika mina känslor. Jag är inte glad.

– Jag behöver ju Lovisa. Det är därför jag försöker ge henne bonusar, och få henne att stanna kvar, säger Bianca i en synk efteråt.

Men ett tag efter de meddelade uppsägningen på sociala medier, kom ett nytt besked: Lovisa och Bianca har startat företag ihop. Det är smyckes-företaget ANI där Lovisa är kreativt ansvarig.

Enligt Modette ska hon ha pluggat en termin i Stockholm innan hon återvände till Bianca och ANI.

Foto: TT

Annons