Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso avslöjar sin ånger: ”Största misstaget i mitt liv”

12 maj, 2023, 12:00 
AvFelicia Plåt
Biancas företag Caia Cosmetics har blivit en riktig succé. Foto: TT

Bianca öppnar upp om sanningen kring affärerna.

Annons

Bianca Ingrosso har bevisat att hon verkligen är en riktig affärskvinna. Och under åren har hon startat och driver flera framgångsrika bolag. 2018 startade hon sitt sminkmärke Caia Cosmetics som snabbt blev en favorit på marknaden. Och ett år senare gjorde firman Bianca Ingrosso AB en vinst på 27,6 miljoner kronor. Då var Bianca 24 år.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Miljonregn

Och succén slutade inte där, utan 2020 gjorde hon ännu en vinnande affär. När de sålde lite över 50 procent av bolaget till riskkapitalbolaget Verdane för 200 miljoner kronor. Och det gick många rykten om hur mycket Bianca själv tjänade på affären. Det snackades om ca 60 miljoner. Men i "Framgångspodden" berättar hon att det var mycket mer än så.

Framgångarna regnar verkligen över Bianca och många är intresserade av hennes resa. Vilket man nu kan göra i en dokumentär på Discovery plus i fem delar. I första avsnittet avslöjar hon dock att hon inte är riktigt nöjd med alla affärer. Exempelvis affären med Verdane.

Annons

Familjära känslan har försvunnit

Hon uttrycker att Caia från början var som en familj och det var en väldigt "familjär" stämning i företaget. Men sedan Verdane anslöts så har det skett en stor förändring. Den familjära känslan har försvunnit och det är mer "business" som hon uttrycker det.

Hon menar att Verdane har ett tydligt mål och det är att företaget ska bli större, tjäna mer pengar och anställa fler personer. Vilket Bianca också vill men menar att ingen i teamet kommer må bra av att jobba för mycket.

– Jag är ju livrädd för att det bara ska bli ett av alla företag som gör det för pengar, säger hon. Och menar även att de som har chefsroller inte ska glömma att det är hon som är ägaren.

"Största misstaget i mitt liv"

Samarbetet med Verdane fungerar inte så bra och hon berättar att de inte får ut någonting på deras styrelsemöten. Då Bianca vill vara delaktig i alla produkter men att det inte hinner med i den fart som Verdane vill att det ska gå.

– Vi skulle aldrig ha sålt Caia om du frågar mig och jag ville ju inte. Det här är det största misstaget i mitt liv, säger Bianca i programmet.

Annons