Bianca Ingrossos stora sorg – tvingas till paus

Bianca Ingrossos stora sorg – tvingas till paus

Bianca tar en paus efter den massiva kritikstormen.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Slå på ljud

Bianca Ingrosso har varit i blåsväder de senaste dagarna på grund av stort missnöje med hennes sminkföretag Caias senaste produkt, en julkalender med 24 små varor som kostade 1795 kronor.

När den landade hemma i kundernas brevlådor var det en hel del som tyckte att den inte riktigt levde upp till den standard man kunde förvänta sig för det priset.

På Biancas Instagram gick kommentarsfältet varmt.

”Så tråkigt att man blir så missnöjd med en kalender som man såg fram emot sååå himla mycket att öppna. Väldigt besviken !” skriver en följare.

”Har ALDRIG varit med om att man promotar en sån kalender så som ni har gjort i CAIA och sen bara levererar skit rent ut sagt… ingenting är nytt? Samma saker genom hela kalendern, ända som va bra va väl setting spray, (som dessvärre är i miniformat) wow haha” skriver en annan.

Bianca svarade på kritiken i ett meddelande till Aftonbladet.

”Personligen så älskar jag produkter i resestorlek och efter analyserande av andra julkalendrar så verkar folk älska produkter i resestorlek lika mycket som mig. Tilltalar det inte så är det tråkigt att höra, då tycker vi olika där” skrev hon till tidningen.

Nu svarar hon återigen på kritiken men adresserar sina följare direkt i en video på Instagram.

– Först och främst vill jag bara säga hur otroligt tråkigt det är och hur ledsen jag blir att så många tror att jag på riktigt skulle ha medvetet lurat er.

Sedan meddelar hon att hon tar en paus från sociala medier en stund.

– Det blev väldigt stort det här, mycket större än vad lilla jag kunde ta hand om själv, så jag behövde två dagar då jag stängde av, säger hon.

LÄS MER: Phillipe Cohens miss i förhållandet med Bianca Ingrosso

LÄS MER: Pernilla Wahlgren kritisk mot Biancas skönhetsingrepp

LÄS MER: Miljonstriden i familjen Wahlgren-Ingrosso