Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen – berättar om den svåra tiden

Bianca Ingrosso har länge haft ett turbulent förhållande med Phillipe Cohen. I den nya säsongen av "Wahlgrens värld" får vi följa deras uppbrott, återigen. Nu berättar Bianca.

Slå på ljud

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft ett av- och på förhållande i snart sju år. I Wahlgrens värld har vi ofta fått följa flera av uppbrotten, och det väntas vi få göra även denna säsong.

Pernilla Wahlgrens och Biancas realityserie är tillbaka med en tionde säsong, och som alltid bjuds det på både kärlek, bråk, skratt och tårar.

I en ny video berättar Pernilla och Bianca om den nya säsongen som enligt dem är "den bästa någonsin".

Biancas Ingrossos beteende – känns igen av Pernilla Wahlgren

I den nya säsongen skiljer sig Pernillas och Biancas respektive kärleksliv drastiskt. Medan Pernilla ger sig ut i dejtinglivet för första gången på flera år, tyngs Bianca av sorg efter att ha gjort slut med sin stora kärlek, Phillipe.

Men i dag är de ett par igen, efter sju misslyckade försök. I en video på Biancas Youtube berättar hon nu om hur det kommer sig att hon och Phillipe alltid lyckas hitta tillbaka till varandra.

– Vissa har man bara en sån där dragningskraft till, man har väldigt svårt att komma över, man vill inte att det ska ta slut, man vill bara ha det bra, och då vill man ju också gärna tillbaka.

LÄS MER: Emilio Ingrossos oväntade ord om skilsmässan från Pernilla Wahlgren – 19 år senare

Pernilla som också är med i videon känner igen beteendet från den tid då hon var med Emilio Ingrosso.

– Jag känner igen det där, jag höll på så i ganska många år med din pappa.

Bianca Ingrossos hinder i förhållandet med Phillipe Cohen

Vidare menar Bianca att varje gång paret valt att gå skilda vägar har det känts rätt i stunden. Men att de båda till slut saknar varandra.

– Varför vi gick tillbaka till varandra är för att vi lyckas känna exakt samma känslor samtidigt.

Både Phillipe och Bianca har fullspäckade scheman på varsitt håll. Medan Bianca sköter sitt sminkmärke Caia på sitt kontor, är Phillip på sin nya restaurang TED och håller ställningarna. Det innebär att de inte hinner ses så ofta som de kanske hade velat. Och nu har de dessutom tre hundar att ta hand om.

– Det har ju inte varit lätt, kan jag säga, avslutar Bianca.

Foto: TT

LÄS MER: Christian Bauer bryter tystnaden – Pernilla Wahlgrens pojkvän talar

LÄS MER: Drottning Silvias chock efter kungens beteende på skandalfesten

LÄS MER: Zlatans hemliga livsförändring – utan Helena Seger