Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca tvungen att dölja allt i sändning: "Nära till tårar"

16 okt, 2023, 15:30 
AvGabriella Hall
Gästens ord väcker starka känslor hos Bianca.
Annons

Leendes kommer kvällens första gäst in på scenen. Han kramar Bianca och slår sig sedan ner i en av fåtöljerna snett mittemot henne. Framför publiken och kamerorna sitter två syskon, gästen är nämligen ingen mindre än dj:n, krögaren och den nyblivna pappan Oliver Ingrosso.

Därför flyttade Oliver Ingrosso hemifrån – som 16-åringBrand logo
Därför flyttade Oliver Ingrosso hemifrån – som 16-åring

Ett långt samtal mellan honom och Bianca följer. Genom åren har han hållit sig borta från rampljuset, men i senaste avsnittet av Biancas talkshow "BIANCA" tar han plats. Han öppnar upp inför sin syster och alla som tittar.

Oliver Ingrosso öppnar upp om sin depression

– Du får säga till om du inte vill prata om det här, säger Bianca och fortsätter med att gå in på Olivers psykiska hälsa.

Han väljer att berätta. I dag mår han mycket bättre jämfört med för några år sedan, då var han deprimerad.

Annons

– Jag tror jag fattade hur dåligt jag kanske hade mått för några år sedan, men jag tror jag har gjort det väldigt länge, typ sedan barnsben kanske, säger Oliver.

Biancas storebror, Oliver Ingrosso, gästar hennes talkshow.

Bianca ställer flera frågor till sin bror, något hon inte alltid vågat göra. I alla fall inte när hennes bror mådde dåligt och drog sig undan. Hon berättar att hon "tippade lite på tå" och inte ville störa. Sedan frågar Bianca om hon gjorde fel, varpå Oliver svarar:

– Nej, det gjorde du absolut inte. Just där och då så tyckte jag inte om att ta itu eller prata om det eller tänka på det, det var bara “det där får imorgon Oliver ta hand om” och så gick det bara vidare sådär. Jag tyckte ju alltid att mitt igår-jag var ett asshole hela tiden.

Annons

Bianca Ingrosso nära till tårar efter Oliver Ingrossos ord

Samtalet med sin storebror blev starkt och betyder mycket för Bianca.

– Det blev så stort för mig. Oliver har aldrig velat ta plats och nu fick jag ge honom plats. Jag blev nästan så där, ”ge mig fem timmar till”. Jag blev också stolt över honom att han ville berätta. Jag var nära till tårar, men har väldigt svårt att gråta framför folk, säger Bianca Ingrosso till Expressen som fick följa med bakom kulisserna.

Foto: Skärmavbild, Discovery+/BIANCA / TT

Annons