Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför lämnade Oliver Ingrosso hemmet som tonåring: “Helt sinnessjukt”

15 okt, 2023, 05:00 
Vendela Lönnqvist
"Det kom väl till en punkt att det gick inte att bo kvar hemma på grund av turbulens och så."
"Det kom väl till en punkt att det gick inte att bo kvar hemma på grund av turbulens och så."

För första gången berättar Oliver Ingrosso om tuffa tiden under föräldrarnas skilsmässa.

Annons

Att familjen Wahlgren-Ingrosso haft en turbulent tid som under de värsta av perioder också varit offentligt har knappast undgått någon.

Därför flyttade Oliver Ingrosso hemifrån – som 16-åringBrand logo
Därför flyttade Oliver Ingrosso hemifrån – som 16-åring

Den turbulenta skilsmässan mellan Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso

Skilsmässan mellan Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso var högst upp på tapeten i nöjesvärlden vid tiden och i kläm hamnade de tre barnen Oliver, Bianca och Benjamin.

Både Bianca, Benjamin och Pernilla har länge varit öppna med deras känslor och tankar kring den tuffa perioden, men någon som varit mer förtegen är äldsta storebrodern Oliver Ingrosso.

Oliver Ingrossos första tv-intervju

Det är sällan Oliver gör offentliga framträdanden i intervjuer och på tv – fram tills nu.

Annons

Under söndagen gästar han nämligen lillasyster Biancas talkshow, och pratar öppet och ärligt för första gången om tiden som kom att forma hans ungdomsår.

Oliver Ingrosso flyttade hemifrån vid 16 års ålder

I intervjun berättar Bianca att Oliver flyttade hemifrån redan som 16-åring.

– Det kom väl till en punkt att det gick inte att bo kvar hemma på grund av turbulens och så. Det där är typ en grej som jag kunde bli så jävla irriterad av när jag var liten. Folk hade en, och det kanske är min uppfattning som var fel, men att de kunde ha en bild av att bara för vi var offentliga så var allting perfekt. Och det tycker jag är helt sinnessjukt, inleder Oliver.

Oliver Ingrosso om kaoset hemma

Han förklarar att de i slutändan är "en helt normal familj" som också bråkar och skriker. Turbulensen finns också i deras familjekonstellation, och han poängterar att det kanske till och med är mer kaos i deras familj än många andra och att det var därför han inte kunde vara kvar hemma.

Annons

Oliver tog på sig en större roll

Bianca flikar in med sin egna upplevelse och menar att hon ibland kan glömma att Oliver faktiskt också var med i de bråk som cirkulerade i familjen just för att Oliver alltid tog på sig en mer mogen roll och "höll huvudet kallt".

Bianca frågar om det är den rollen han kände att han hade i familjen.

– Ja, det skulle jag säga i alla fall. Men det är ju också upp till er att avgöra, för jag menar jag kan ju se saken på ett sätt och ni andra kan ju se det på ett helt annat sätt. Och morsan till exempel, om vi då gaggade ihop oss mot henne såg hon det som att vi var bara jobbiga jävla småungar.

”Bianca” sänds söndag 15 oktober klockan 21.00 på Kanal 5 och streamar även på discovery+.

Annons