Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgren avslöjar Biancas kärleksliv – bekräftar ryktet

02 okt, 2023, 07:30 
Vendela Lönnqvist
Nu avslöjas det!
Nu avslöjas det!

Pernilla delar med sig om Bianca och Benjamins kärleksliv.

Annons

Det var inte längesedan som Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe Fay Brown fick sitt första barn tillsammans – och Pernilla Wahlgren kan numera titulera sig som stolt farmor.

Pernilla Wahlgren om att vara farmor

Sonen, Kalí Ennio Brown Ingrosso, var efterlängtad och enligt Pernilla var det en obeskrivlig känsla att få se Oliver med hans egna son.

– Nej men alltså det går inte att beskriva när man kommer in där och så kommer ens eget barn emot en med ett litet barn. Man blir så här “vänta, mitt barn har fått barn?”, sa Pernilla i "Efter fem".

Pernillas splittring med Christian: ”Det går inte”Brand logo
Pernillas splittring med Christian: ”Det går inte”

"Upptäckt vad meningen med livet är"

Och enligt artisten lyser det ett "pappa-glow" över Oliver, som aldrig varit mer lycklig och harmonisk.

– Och jag tror att han på något sätt känner eller har upptäckt vad meningen med livet är. Även om det låter klyschigt, säger Pernilla i en intervju med Expressen.

Det välkända "glowet" är också något som verkar ha smittat av sig på bland andra Bianca och Benjamin. Nu när de blivit faster respektive farbror delar de stolt med sig av bilder på det senaste tillskottet i familjen.

Annons

Pernillas avslöjande om barnens kärleksliv

Men några egna barn – det får vänta. Åtminstone om man frågar Pernilla. Som svar på frågan om det vankas fler barnbarn snart, avslöjar Pernilla hur det verkligen ligger till i sina barns kärleksliv.

– Är du ute och fiskar nu om det är något på gång för Bianca eller Benjamin? Så mycket kan jag säga, att det hoppas jag verkligen att det inte är. För ingen av dem har ju någon respektive. Jag blir gärna farmor igen och även mormor, men då vill jag att de ska ha fasta relationer.

Annons