Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Biancas diss mot Pernilla i direktsändning: "den jävla mikrofonen"

28 jun, 2023, 11:45 
https://image.svenskdam.se/image-9733033?imageId=9733033&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Samuel Björn
Bianca Ingrosso
I oktober 2022 hade Bianca Ingrossos talkshow Bianca premiär där bland annat mamman Pernilla varit med som gäst.

Biancas reaktion under Allsången efter Pernillas närmande.

Annons
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

I går kväll hade Allsång på Skansen premiär med den nya programledaren Pernilla Wahlgren. En stor debatt innan programmet har varit ifall barnen Bianca och Benjamin Ingrosso kommer att gästa programmet denna sommar tack vare mammans närvaro.

Under premiären fick vi inte se någon av barnen på scen, men Bianca befann sig längst fram i publiken. När Pernilla kom med mikrofonen för att få dottern att sjunga med blev hon dock snabbt avvisad av en skrattande Bianca.

Bianca Ingrosso
Bianca sköt snabbt ifrån sig mikrofonen efter att mamma Pernilla kom fram med den till henne.

Nybliven artist

Bianca ingrosso har sedan succén med programmet Wahlgrens värld varit en av Sveriges största media-personligheter. Hon har över 1,3 miljoner följare på Instagram, har startat och driver flera stora bolag samt programleder sin egna talk-show Bianca.

Annons

2021 gjorde Bianca debut som artist med låten Blomstertid som i skrivande stund har över 13 miljoner streams på Spotify. Nu i våras släppte hon även låten Superstar, en cover på artisten Jamelias låt med samma namn från 2003. Låten släpptes som en del av en reklamkampanj för hennes sminkmärke Caia Cosmetics och har redan över 6 miljoner stream på Spotify.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos under sin releasefest för covern Superstar på Filmhuset i Stockholm.

Lider av scenskräck

När Expressen frågar varför Bianca är så svårövertalad till att gästa Allsång på Skansen avslöjar Pernilla Wahlgren att det beror på att dottern helt enkelt inte känner sig bekväm på scen.

– Det är ju på grund av hennes scenskräck, och att hon inte ser sig själv som artist. Så hur bra hon än sjunger och dansar, och hur bra hennes cover än går på listorna, så blir hon fortfarande så här ”gud, jag är ingen artist mamma”. Men jag jobbar fortfarande på att få med henne, berättar Pernilla för Expressen.

Annons

Bianca la i sin tur upp en Instagram-story kring händelsen på Allsången där hon skrev...

"Under högsta tonen gav hon mig den där jävla mikrofonen", följt av en skratt-emoji.

Bianca Ingrosso
Bianca var inte sugen på att sjunga med under de högsta tonerna av Euphoria.

Scenskräck och ovilja att sjunga de högsta tonerna i Euphoria kan alltså vara en förklaring till Biancas ovilja att sjunga med Pernilla under premiären av Allsången.

Men om den nyblivna artisten tillslut kommer att gästa scenen någon gång under sommaren får vi helt enkelt vänta och se. En sak som är säker är att spekulationerna kring det kommer att fortsätta.

Annons