Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Biancas intima avslöjande om Pernilla Wahlgren – berättar om traumat

20 mar, 2024, 07:00 
Vendela Lönnqvist
TT, Youtube
Bianca öppnar upp om tuffa tiden.
Annons

Det är ingen hemlighet att relationen mellan Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren varit spänd genom åren – det fick tittarna ta del av under flera avsnitt av "Wahlgrens värld".

Dåliga stämningen efter orden – Bianca Ingrosso: ”Men snälla”Brand logo
Dåliga stämningen efter orden – Bianca Ingrosso: ”Men snälla”

Tuffa uppväxten – offentliga skilsmässan

Värst var det under Biancas barndom, som kantades av den offentliga och stökiga skilsmässan mellan föräldrarna Pernilla och Emilio Ingrosso.

Det gjorde saker tuffa hemma. I Youtube-serien "Söndagsångest" förklarar Bianca för Malin Norlander att det inte var hennes mammas fel att relationen varit dålig.

– Hon har varit så jävla sårad av män. Hon kan nästan inte gå i terapi eller ens öppna dörren för då hade hon sjunkit rakt. Det är så mycket för henne att bearbeta.

"Djupt deprimerad"

Bianca menar att hon försökte finnas där för sin mamma, men att det blev så pass mycket för Pernilla till den grad att hon istället stötte ifrån sig Bianca.

Annons

– I hennes hjärtesorg och i hennes utbrändhet kunde hon inte ens finnas där för sig själv, men samtidigt försökte hon vara alla oss tillags, säger Bianca och fortsätter:

– Min mamma har kämpat. Jag har haft en, alltså djupt deprimerad mamma som mamma i majoriteten av mitt liv.

Bianca om sin mammas hektiska liv

Relationen började vända till det bättre när Bianca flyttade hemifrån för första gången. Huset började tömmas på barn och saker blev lättare – vilket det inte alltid varit en självklarhet för Pernilla, menar Bianca.

– Att ha fyra barn som ensamstående kvinna som har typ 17 olika arbeten. Hon har konstant varit på turné, fart och flängt. Haft mega ADHD utan att veta det, varit djupt deprimerad, haft mycket trauman.

Idag är relationen mellan Pernilla och Bianca starkare än någonsin – så underbart att se.

Annons