Bianca Ingrosso inblandad i lägenhetsbråk: "Skäms"

21 jan, 2022, 10:30 

Bianca Ingrosso har haft sin första konflikt med en granne och tar till Instagram för att uttrycka sin ilska.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Bianca Ingrosso delar med sig av det mesta i sitt liv, såklart inkluderar det även renoveringen av hennes lägenhet på Östermalm och livet därifrån.

Nu delar hon med sig av en incident som skedde underonsdagskvällen, nämligen hennes första konfrontation med en granne. Att bo i lägenhet och dela byggnad med flera andra hushåll har sina utmaningar, och att minimera ljuden man ger ifrån sig är en av dem.

Recept.se Nyhetsbrev

Enligt Bianca var det en granne som inte var helt nöjd med vad de hörde från deras lägenhet och hon berättar enligt Expressen att det först bankades i väggar och sedan fick hon en påringning på dörren.

”Kom och knackade på för att vi GICK RUNT vårt vardagsrum så här sent... Vi vaknar varje morgon av våra grannars barn ovanför och skulle aldrig någonsin klaga för det är byggnadens fel och inte vi som bor här. Sen tycker jag dock att det är mysigt att vakna och höra grannarna vakna” sa Bianca i samband med händelsen.

Bianca ingrosso
Bianca är aktuell som jurymedlem i Talang.

Bianca Ingrossos uppmaning till grannar

Hon tog inte åt sig av grannens synpunkter utan påpekade istället att ljud är något man måste lära sig leva med när man bor i en lägenhet i stan. Istället har hon en uppmaning tillbaka till alla grannar.

Annons

”Och asså grannar som klagar över minsta lilla... skäms på er! Låt folk leva i sina hem och sätt på en film förfan”.

Vi får hoppas att Bianca och grannen kan försonas, i annat fall kommer hon hur som helst få nya grannar i sinom tid. Bianca har nämligen köpt en ny lägenhet, också den på Östermalm, som hon beskriver som sin absoluta ”drömlägenhet”.

”Känslan jag har för den här lägenheten är någonting jag aldrig känt förr. Det är varmt, mysigt och hemtrevligt redan”.

Annons