Biancas stora sorg – övergiven av familjen

Bianca har spenderat två veckor i ett lyxhus i skärgården – men hennes nära och kära lyser med sin frånvaro.

Slå på ljud

Bianca Ingrosso är en framgångsrik ung kvinna som gjort affärer i mångmiljonklassen, så när det kom till sommarplaner föll valet på lyx framför budget.

Hon hyr ett hus i skärgården på Värmdö utanför Stockholm, som har den nätta prislappen på nästan 150 000 kronor för de två veckorna hon valt att spendera där.

Men allt har inte varit semesteridyll för Bianca. I en Youtube-video berättar hon om ensamheten i det lyxiga huset och att hon ständigt måste lyssna på podcasts för att slippa tystnaden.

I vanliga fall ser vi Bianca ofta umgås med sin familj, speciellt sin mamma som hon är extra nära med, men den här gången har de valt att spendera sin tid på olika håll.

– Jag är sämst på att bjuda med mig människor men alla i min närmaste krets har rest bort till landet eller utomlands eller haft mycket för sig, jag har varit så uttråkad att jag inte vet vad jag ska ta vägen, säger hon i videon.

Medan Bianca försöker få tiden att gå befinner sig Pernilla i Marbella, där hon har ett sommarhus. Hon har umgåtts med vänner och för ett par dagar anlände pojkvännen Christian Bauer för att göra henne sällskap.

Men helt ensam har Bianca inte varit! Pojkvännen Philippe har spenderat en del tid med henne ute i huset, trots att han inte ens har någon semester just nu. Det är kärlek!

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens intima avslöjande om nya kärleken

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens dolda sjukdom – lidandet bakom kulisserna i Masked Singer