Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden avslöjar: Ola Rapace nya liv – från Hollywood till jobb på Vetlanda-pub

28 jan, 2023, 09:00 

Skådespelaren Ola Rapace liv har tagit sig en vändning.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Med en över 20 år lång karriär på nacken är Ola Rapace en av våra mest välkända skådespelare. Och det är inte för intet. Det är inte alla svenskar som kan skryta med en roll i en James Bond-film eller tretton Wallander-rullar.

Men vad gör Ola Rapace idag? Ja, bland annat befinner han sig på en krog i Vetlanda.

Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!Brand logo
Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!

Ola Rapace liv efter Hollywood-karriären

På senare dagar syns inte Ola Rapace på vita duken i samma omfattning som förut, men han har inte lagt karriären på hyllan. 2021 spelade han huvudrollen i thrillern Vitt skräp, men annars har det mer varit livet utanför biosalongen som hamnat i fokus.

Annons

2020 medverkade han i Stjärnorna på slottet, och efter det har han ställt upp i Kanal 5:s satsning Behandlingen. Där gick ett gäng kända profiler med på att filmas när de genomgick ett behandlingsprogram för psykisk ohälsa och beroendeproblematik.

I anslutning till det startade han podden Sorry allt gick åt helvete tillsammans med mediapersonligheten Fredrik Söderholm, där han talade öppet om sina problem och kamper i privatlivet.

Ola Rapace
Ola Rapace har talat öppet om sina problem, både med droger och i relationer.

Ola Rapace på jobb i Vetlanda

Karriären nådde på många vis sin pik 2012, när Ola Rapace var Bond-skurk i filmen Skyfall. Rapace syntes sida vid sida med Daniel Craig och solade sig i stjärnglans på Hollywood-premiärer. Han blev handplockad för rollen som Patrice, och gjorde succé på vita duken.

Annons
Ola Rapace åker motorcykel i filmen Skyfall
Ola Rapace – i sitt livs roll!
Ola Rapace tillsammans med Daniel Craig
James Bond i egen hög person, och Ola Rapace.

Men idag visar det sig att det är musiken som tar upp en del av hans tid. Han har varit sångare i bandet La Nana, men nu uppträder han även under sitt egna namn. Det visar en bild från puben Nöjet i Vetlanda, som berättar att Ola och Jimmy Uller Band under fredagen uppträdde med härlig musik på utestället.

"Det blir en kväll med blandade inslag av både blues, pop och rock. Kom på fest!" Skriver Vetlandakrogen på Instagram.

Ett nytt slags jobb för Ola alltså, att gigga ute i landet!

Foto: TTAnnons