Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden avslöjar – så tar Pernilla Wahlgren hand om Christina Schollin efter pappa Hans död: "Orkar inte"

14 maj, 2024, 22:00 
Christina Schollin och Hans Wahlgren
Pernilla Wahlgren och hennes bror Linus Wahlgren tvingas ta hand om sörjande mamma Christina Schollin.
Annons

Christina Schollin är en kvinna i sorg. I förra veckan avled hennes älskade make Hans Wahlgren, efter att de tu varit tillsammans i sammanlagt 67 år.

Christina skrev själv en hjärtskärande avskedstext till Hans – en läsning som gjort ont ända in i hjärteroten.

Hans Wahlgren är död – blev 86 år gammalBrand logo
Hans Wahlgren är död – blev 86 år gammal

Christina Schollin i sorg efter Hans Wahlgrens död

Speciellt träffande var biten om att 86-åringen helt enkelt inte mäktade med att skriva något längre. Sorgen var för färsk.

Christina Schollin och Hans Wahlgren
Vi lider så med dig, Christina!Instagram

"Min älskade livskamrat. Sedan vi var 19 år gamla. Sorgen är oändlig. Men jag känner samtidigt sån lycka över att vi i familjen fick en så fin tid tillsammans när vi följde dig hela vägen till andra sidan… Just nu orkar jag inte skriva allt jag jag skulle vilja säga för sorgen är för stor - men läs gärna alla vackra hyllningar från mina barn och barnbarn….!", skrev Christina.

Annons

Pernilla Wahlgren har varit desto aktivare på de sociala medierna. Hon har delat med sig av många bilder och rapporter från familjens sorgeprocess. Christina har figurerat på flera av dem.

Pernilla Wahlgren: "Vi tar hand om mamma"

I ett inlägg riktar sig Pernilla direkt till pappa och Hans och avlägger ett löfte kring mamma Christina. På bilden syns Pernillas bror Linus, som ser till att sköta om föräldrarnas hus Norra Lagnö, nu när Christina är alldeles för tagen av sorgen för att orka.

”Vi tar hand om mamma och ’Det stora röda Huset’, pappa. Du kan vara lugn där uppe i himlen. Linus är lika snäll, hjälpsam och händig som du, pappa. ’Lill-Hasse’ kallar jag honom nu… Ta en gin och tonic med dina änglavänner och njut av att du är frisk igen och inte har ont längre. Det här klarar vi, pappa", skriver

Annons