Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden bekräftar chockbeskedet – Helena Seger har lämnat allt

12 jul, 2023, 15:00 
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Helena Seger har lämnat parets gemensamma hem i Italien.
Annons

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit tillsammans i snart tjugo år. Troligen har Idrotts-Sverige aldrig haft ett mer gåtfullt, glamoröst och omtalat kärlekspar.

De dyker inte upp i talkshows tillsammans, eller på kändisvimmel och stora premiärer. Zlatan och Helena föredrar att hålla en lägre profil.

Men ibland gör de ett undantag och vågar sig ut. Så skedde i helgen, när Zlatan och Helena plötsligt dök upp i ett filmklipp inspelat på monsterarenan Ullevi i Göteborg.

Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger vissteBrand logo
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger visste

Bekräftat – Helena Seger har lämnat

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
Zlatan och Helena – vilket radarpar!

Zlatan och Helena var nämligen och tittade på det brittiska rockbandet Coldplay, som höll en bejublad spelning framför ögonen på ungefär 60 000 människor. I klippet ser man hur Zlatan filmar Helena och vänligt ger henne instruktioner om hur hon ska posera för kameran.

Annons

Det här var också en officiell bekräftelse på att Helena och hennes make har lämnat Italien och numera befinner sig på svensk mark. Det har varit hyfsat tyst kring paret sedan Zlatan meddelade att han har lagt av med fotbollen.

Helena satt och grät på läktaren i San Siro när hennes man klev ut på planen en sista gång och tog farväl av supportrarna.

– Det var väldigt känslosamt. Om någon hade frågat mig om att sluta för tre månader sedan hade jag blivit galen. Men nu accepterar jag det, sa Zlatan senare.

Nu undrar alla vad som gäller för Zlatan och Helena. Vi vet att de har en bas i Stockholm – megahuset på Storgatan på Östermalm. Fastigheten i fråga är en ombyggd kyrka som kostade över 100 miljoner kronor att köpa loss.

"Det är svårt att veta"

Det är fem våningar högt och rymmer en biosalong, en takterass och ett garage med en roterande parkeringsyta. Men kommer detta att bli deras huvudsakliga hem framöver? Det vet vi inte.

Så här säger sportjournalisten Jonathan "Jaje" Larsson.

– Det är svårt att veta. Man skulle kunna tänka sig att Helena och Zlatan låter sönernas framtid diktera, men de har gått i skola i både Sverige och Italien. Det sägs dessutom att Vincent och Maximilian båda har skrivit avtal med Milans ungdomsakademi. Så det vore lättare sagt än gjort att bara riva upp allt och bo permanent i Sverige. Den som lever får se, som min farfar Knut Larsson brukade säga, säger "Jaje".

Annons