Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Bilden från Gustav Mandelmanns förflutna dyker upp – får alla att undra

16 jun, 2023, 09:00 
Felicia Plåt
Mandelmanns
Paret träffades på en skola i Bohuslän. Foto: TT

Mandelmanns kärlek har spirat i 31 år.

Annons

För ungefär 30 år sedan träffades en ung kvinna och en ung man på en skola i Bohuslän. Hon var där för att lära sig stenhuggeri och han hade tagit studieuppehåll från läkarlinjen och var där för att måla. Det var kärlek vid första ögonkastet. Vi prata såklart om allas favoritpar Marie och Gustav Mandelmann.

Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssagaBrand logo
Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssaga

Mandelmanns bröllopsbilder

Paret Mandelmanns har under flera år bjudit in oss svenska TV-tittare till deras paradis på Österlen. Där har vi fått ta del av tips och trix från deras självhushållande liv, och även de gulliga djuren.

Annons

Och allt började på skolan i Bohuslän. De möttes via studierna och snart därefter gifte de sig i Rådhuset i Stockholm, 1992. Nu har de varit makar i 31 år. I programmet delar de med sig av bilder från den kärleksfulla dagen.

– När vi gifte oss, det här är för länge sedan, då blommade det också. Så gav vi alla våra bröllopsgäster var sin liten fläderbuske att ta med sig hem och plantera och föra kärleken vidare på så vis, säger Gustav Mandelmann.

Mandelmanns
Foto: TV4
Mandelmanns
Foto: TV4
Annons

Hemligheten bakom deras kärlek

Sedan gick det några år och tillsalut hittade Gustav deras paradis i Österlen, som de nu driver helt själva. Kärleken spirar än idag och de delar gärna med sig av sin kärlek för varandra.

– Vi sjunger tillsammans, lagar goda middagar, försöker ta oss tid för varandra, har Maria berättat för Året Runt tidigare.

Gustav har också delat med sig av vad som gör att kärleken fortsätter tindra. Han menar att de kompletterar varandra samtidigt som de är väldigt lika.

– Sedan tycker jag att Marie är så otroligt vacker och klok också, säger Gustav i programmet och man kan inte undgå att le när man hör hans fantastiska fnitter när han pratar om sin fru.

Kärleken kommer fortsätta spira mellan paret och vi hoppas att de bjuder på ännu mer tips och recept från gården, men även deras fantastiska kärlek för varandra. Den smittar av sig!

Annons