Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden på Pernilla Wahlgren får alla att tappa hakan – så har du aldrig sett henne förr

31 mar, 2024, 18:40 
Vendela Lönnqvist
Instagram, TT
Wow, vilken otrolig bild!
Annons

Pernilla Wahlgren har verkligen livet på det torra, med kärleken Christian Bauer som hon i vintras gifte sig med i största hemlighet från de svenska medierna, och en familj som blir allt större.

Hon blev ju i höstas farmor till lilla Kalí, då hennes äldsta son Oliver Ingrosso blev pappa för första gången tillsammans med flickvännen Zoe Fay Brown.

Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Så firar Pernilla Wahlgren påsk

Och förutom det har hon sin fristad, lyxvillan i Marbella, att resa till. Där firade hon också påsken i år.

Annons

– Planen är att fira påsk i Marbella. Det gör vi alltid. Vi brukar äta påsklunch och kör väl lite ägg. Det blir nog en blandning av spanskt och svenskt. Påskmat är ju som julmat och jag är inte jättetokig i den typen av mat, har Pernilla sagt i en intervju med Svensk Damtidning.

Pernillas stolthet över barnens framgångar

Pernilla kan ju också sova gott om nätterna eftersom hon dag för dag får bevittna hennes barns framgångar – Bianca Ingrosso med sitt skönhetsimperium och egna talkshow samt Benjamin Ingrosso med matprogram och musikkarriär till exempel.

Men Pernillas karriär är ju även den en riktig framgångssaga.

Pernillas karriär började redan i barnsben

Den började nämligen redan när sångerskan var liten. Då uppträdde hon på teater tillsammans med mamma Christina Schollin, och fick en raketstart när hon medverkade i Melodifestivalen.

Annons

Bilden på Pernilla chockar

Då var hon ju dock väldigt mycket yngre – och nu till påsken passar hon på att ge sina följare en riktig tillbakablick med en av hennes personliga favoritbilder:

"Obligatoriska Påskbilden!🌟💛🐣Styling and Hair by the amazing @micaelbindefeld - som gjorde både mitt hår och stylade massa coola Photo shoots med mig på 80 och 90-talet…! 💁♀️🤩❤️Detta är en favorit och en OTEROLIG BILD! 🌟🌟", skriver Pernilla till det gula påskporträttet.

Annons
Linus Wahlgren om lönen från storasyster Pernilla: ”Väldigt mycket...”Brand logo
Linus Wahlgren om lönen från storasyster Pernilla: ”Väldigt mycket...”

Följarnas reaktioner: "Värsta filmstjärnan"

Och kommentarerna lät sig inte vänta:

"Tycker att denna bilden är så fin och du är så vacker ❤️", "Värsta filmstjärnelooken ju! Supersnygg! ❤️", "Underbar bild på dig!!❤️❤️" och "Så vacker ❤️".

Vi kan inte annat än hålla med!

Annons