Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden på Sanna Nielsen förvirrar – är det verkligen hon?: "Kände inte igen dig"

21 apr, 2024, 17:00 
Sanna Nielsen visar upp sin nya look! Och det finns en rimlig förklaring bakom den.
Annons

Det var för drygt ett och ett halvt år sedan som Sanna Nielsen meddelade att hon lämnar programledarrollen i Allsång på Skansen, efter sju hyllade år.

Men Sanna ligger inte på latsidan. Nu är hon i full gång med att förbereda sig inför nästa projekt, som innefattar en rejäl utseendeförändring!

Sanna Nielsens och Joakims familjelycka: "Vi längtar"Brand logo
Sanna Nielsens och Joakims familjelycka: "Vi längtar"

Sanna Nielsen visar upp utseendeförändringen

Sanna Nielsen har många järn i elden, och en av dem är att hon har en roll i höstens nypremiär av den hyllade musikalen Änglagård. Det är Helen Sjöholms roll som Rut Flogfält som Sanna hoppar in och tar över, och det är utan tvekan stora skor att fylla.

Annons

Änglagård-musikalen, med Helen och Tommy Körberg i spetsen har hyllats av kritiker såväl som publik – och nu är det Sannas tur att hoppa in. Och hennes roll kräver att hon testar på en helt ny look, som äldre dam!

På Instagram visar hon upp stilen, och visst är det svårt att se att det är Sanna som gömmer sig där under?

Det tycker i alla fall följarna.

"Nämen, kände inte igen dig" kommenterar en användare.

"Jag skulle inte känna igen dig om jag mötte dig på stan." skriver en annan.

Sanna Nielsen som Rut Flogfält
Foto: Instagram
Annons

Sanna Nielsens succé efter Allsång på Skansen

Rollen som Rut är minst sagt i trygga händer, och Helen Sjöholm är säkerligen trygg med att Sanna tar över. Sanna är ju en riktig veteran när det kommer till musikaler, och spelade nu senast i Funny girl, som kom till Malmö opera. Den påbörjades redan 2020, men fick pausas i och med pandemin och återupptogs våren 2023.

– Musiken är fantastisk. Men det är en krävande roll, jag är på scenen i princip hela tiden. Jag tror att jag sjunger 16 låtar, så det är en egokick, sa hon om sin roll till Hemtrevligt.

Annons

Sannas imponerande pipa och skådespelartalang var ett framgångsrecpet, och Svenska Dagbladets kritiker beskrev henne som ”förtjusande” i sin roll. Dessutom krävde även rollen som Fanny Brice ett par timmar i make up-stolen:

Sanna Nielsen som Fanny Brice
Foto: Instagram

Foto: TT

Annons