Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanna Nielsens glädjetårar – berättar nu om lyckan: "I höst"

08 apr, 2024, 17:30 
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell
Sanna Nielsen kan inte hålla tillbaka tårarna. Nu kommer hon med det lyckliga beskedet!
Annons
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen, 39, har varit i rampljuset sedan sitt genombrott som 11-åring vilket också innebär att vi fått följa henne i olika skeenden av livet.

I dag är hon sambo med kärleken Joakim Ramsell, 51, som hon varit tillsammans med i över 15 år och mamma till deras gemensamma son Gibson, 3.

På artistens Instagram får vi se glimtar av både jobb och privatliv – och nu kommer Sanna med ett tårfyllt glädjebesked på sitt konto med 101 000 följare.

Sanna Nielsens liv med sonen

Sanna kombinerar att vara en av Sveriges kändaste artister med mammalivet vilket också innebär att Gibson får hänga med bakom kulisserna.

Annons

Joakim spelar nämligen också i Sannas band så ibland är det en hel familj ute på turné – något artisten tycker fungerar utmärkt:

– Både jag och hans pappa är musiker så han får hänga på, har Sanna tidigare sagt till Svensk Damtidning.

I höst fyller Gibson 3 och växer därmed så det knakar. Och han tar stora steg varje dag, varav Sanna nu delar med sig av ett på Instagram:

"Häromdagen kom mina killar hem med de vackraste tulpanerna och Gibson lämnade över de med orden ” trevlig helg mamma” Tror ni hjärtat smälte…❤️".

I samma inlägg skriver Sanna att att hon ska se på Änglagård på Oscarsteatern, och kommer med ytterligare en uppdatering dagen därpå.

Annons

Sannas tårar – berättar om lyckan

Ja, det är nämligen så att Sanna själv ska delta i föreställningen om några månader och när artisten fick uppleva allt själv i helgen bara rann tårarna:

"Så. Då har jag gråtit sönder mig och skrattat mig hes igen❤️All kärlek till denna otroliga produktion", inleder Sanna inlägget med.

Hon fortsätter och sätter ännu fler ord på lyckan:

"Ett studiebesök för min del idag då jag får äran att ta över stafettpinnen från ingen mindre än Helen Sjöholm när det blir nypremiär av Änglagård i höst❤️ Jag är så stolt såklart samtidigt som jag har NJUTIT av varenda sekund, varje rörelse, varje ton som denna gudomliga människa har tagit".

Vi önskar Sanna stort lycka till!

Foto: TTAnnons