Bilderna avslöjar – här tappar Helena Seger kontrollen: "Inte sett henne så tidigare"

Helena Seger

Helena Seger syns på bilder där hon tappar kontrollen – inför alla.

Helena Seger är på många sätt fotbollsvärldens Greta Garbo. Gåtfull, mystisk – och passionerat privat. Till skillnad från andra partners till kända spelare har hon inget Instagram-konto, ingen blogg, ingen podcast.

Bilderna på Helena Seger visar hur hon tappar kontrollen

Jennifer Wegerup har bevakat Zlatan Ibrahimovic i decennier och har också kommit Helena nära. Hon har beskrivit Helenas publika persona på följande vis.

"Genom att hushålla med sig själv har hon blivit något av en spelarfruarnas Greta Garbo i en värld där andra instagrammar ut minsta frisörbesök. Hemlig, svåråtkomlig, upphöjd – och därför så intressant och åtråvärd. Vi människor begär som bekant alltid det vi inte kan nå och få. Helena Seger är också mamma, inte en småtjej som har tid och lust att gå ut varje kväll. En mogen kvinna och därför så mycket mer intressant", har Jennifer skrivit i en krönika för Expressen.

Men vid ett tillfälle släppte Helena ner sin gard. Och det inte för en miljonpublik. Då fick vi se något mer än den kyliga, upphöjda Garbo-figuren.

Året var 2014 och Zlatan och Helena var hedersgäster på Fotbollsgalan. Komikern Petter Bristav visade några år senare att det var ett ögonblick som stannade kvar hos honom från den kvällen.

#FlashbackFriday till den där kvällen för två år sedan då Zlatan och Helena asgarvade åt ett skämt som jag hade skrivit ☺️ pic.twitter.com/tr1LR0ZLMi

— Petter Bristav (@petterbristav) November 11, 2016

Sportjournalisten Jonathan Larsson ler brett när han får se klippet.

– Det var längesen man såg rörligt från den kvällen. Jag hade glömt just det där ögonblicket, det är verkligen unikt. Som du säger, Helena släpper garden. Hon är såklart väldigt påpassad och då är det svårt att vara sig själv när kamerorna slås på, det är fullt förståeligt. Men ett bra skämt kan få vem som helst att slappna av. Så där har vi inte sett henne, varken tidigare eller efter den där kvällen, säger Jonathan.

LÄS MER: Kärlekskarusellen i societeten – alla har varit med alla

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan

LÄS MER: Anna Skipper lämnade Sverige utblottad – livet med nya kärleken