Bilderna inifrån Steffos och hustruns lyxlägenhet – svindlande prislappen!

Steffo Törnquist och Caroline Törnquist

Steffo Törnquist är verkligen en sann livsnjutare!

5 saker du inte visste om Steffo Törnquist
0:43

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

(0:43)

Slå på ljud

Nyhetsmorgon har pågått i 30 år och lockar dagligen hundratusentals tv-tittare. Med åren har många fått en personlig relation till programledarna, inte minst Steffo Törnquist, 66, som blivit en rejäl favorit.

TV4-profilen är dessutom känd för sin lyxiga livsstil och för många lever han ett liv som andas livsnjuteri – oavsett om det är båtar, klockor, whiskey eller cigarrer.

– Det finns ingen anledning att inte äta och dricka gott, om man kan. Det handlar om ett intresse för bra råvaror och goda smaker, och det har jag, har han tidigare sagt till Icakuriren.

Caroline Törnquist och Steffo Törnquist

Caroline Törnquist och Steffo Törnquist lever ett riktigt lyxliv.

Karin Törnblom/TT

Steffos oro inför flytten till Östermalm

Tillsammans med hustrun Carloine, 62, bor han i en sekelskiftesvåning i ett hus som byggdes 1883, enligt Nyheter24. Boytan är på hela 222 kvadratmeter och det finns gott om plats för magnifika middagar och trevligt sällskap.

Steffo Törnquist har bott på Östermalm i drygt 22 år. Till en början såg han bara stadsdelen som ”en tråkig stenöken” – men allt ändrades när han själv flyttade in i området.

– Skälet till att jag flyttade hit var att jag började jobba på TV4 Nyhetsmorgon. Man börjar jobba klockan fyra och är så trött så man måste både till och från jobbet snabbt. Men det är fantastiskt trevligt här, sa han till Mitti för åtta år sedan.

Här ryter Steffo till efter gästens medverkan – försvaras av Sofia Geite

Svindlande prislappen – så mycket är lägenheten värd

Nej, Steffo Törnquists lägenhet tillhör inte den mest blygsamma, vilket även syns i lägenhetens värde. Storleken och det fina läget gör att den är värderad till 29 900 000 kronor.

På Instagram har han delat med sig av bilder inifrån den magnifika lyxvåningen och lyxlivet som han lever inuti den. Bland annat har han visat upp sitt rymliga vardagsrum och bygget av en öppen spis.

Steffos och Carolines lyxliv i Frankrike

Dessutom har han och Caroline, tillsammans med ett par vänner, en lägenhet i Villefranche-sur-Mer i södra Frankrike som de brukar vistas i när klimatet är lite svalare.

– Det är för varmt på somrarna. Det är för mycket folk och trafik. Jag tycker att ska man ändå bo i Sverige, så ska man ju njuta av svenska sommaren. Den är överlägsen sommaren någon annanstans, har han sagt till Expressen.

Foto: TT/Instagram