Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på Björn Ulvaeus med nya kärleken väcker frågor – nu erkänner hon

16 dec, 2022, 08:00 
Ibraheem Alsalman

Björn Ulvaeus och Christina Sas verkar ha det väldigt underbart tillsammans.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Björn Ulvaeus dilemma med Agnetha Fältskog – efter uppbrottetBrand logo
Björn Ulvaeus dilemma med Agnetha Fältskog – efter uppbrottet

ABBA:s alldeles egna Björn Ulvaeus, 77, behöver knappast en presentation. Han har, tillsammans med Agnetha Fältskog, 72, Anni-Frid Lyngstad, 76 och Benny Andersson, 75, gjort Sverige till en maktfaktor inom musikbranschen.

Alla vi känner igen "Dancing Queen" och "Mamma Mia", för att nämna några. Det är låtar som har hängt med generation efter generation och än i dag spelas deras låter på diverse barer och nattklubbar.

Nu när det vankas jultider, kanske årets mysigaste, så har Björn en otrolig fin tradition tillsammans med sin dotter Anna.

Duon bjuder nämligen Västerviks äldre på ett lyxigt julbord, och i år har han gjort det tillsammans med dottern Anna. Det fina arrangemanget brukar hållas på Slottsholmen i Västervik.

Annons

Bilderna på Björn Ulvaeus med nya kärleken väcker frågor – nu erkänner hon

Samtidigt lever Björn ett underbart liv med nya kärleken Christina Sas, 49. I samband premiären av ”Pippi på Cirkus” dök de upp och visade hur kära de var i varandra - samtidigt passade Björn på att presentera Christian till allmänheten.

– Det här är min partner Christina. Vi har dejtat ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, berättade han med ett leende, för Hänt.

I tisdags var det dags igen. Då var det nämligen dags för premiären av filmen "A man called Otto" med världsstjärnan Tom Hanks i spetsen.

Enligt Expressen hade Christina två broschar – en som var formad som en cowboyhatt och en som cowbooyboots.

– Det var en födelsedagspresent från en konstnär som skapar broschar i country western stil, berättar Christina Sas för Expressen och tillägger:

– Den var inte från Björn.

Björn Ulvaeus har tidigare berättat för Aftonbladet om nya kärlekslivet. Han avslöjade då att de har varit på en underbar kärleksresa tillsammans i Grekland.

– Det är jättebra. Jag är väldigt glad och lycklig, vi har ganska nyligen varit på semester på Kreta ihop, sa Abba-medlemmen till tidningen.

Annons