Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på Helena Segers son väcker reaktioner: "Det är ganska märkligt..."

14 mar, 2024, 18:30 
Maximilian Ibrahimovic, Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Bilderna på Helena Segers och Zlatan Ibrahimovics son Maximilian väcker spekulationer.
Annons

Zlatan Ibrahimovics två söner, Maximilian och Vincent, är båda två lovande fotbollstalanger. Maximilian, den äldre av bröderna, ingår i Milans U19-lag och kan vara aktuell för det svenska U21-landslaget.

Zlatans ord om sonen: ”Han ville skada mig”Brand logo
Zlatans ord om sonen: ”Han ville skada mig”

Bilderna på Maximilian – Helena Segers son

Maximilian Ibrahimovic, Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Tänk att Maximilian har blivit så stor!

Men redan nu händer saker kring Maximilian som tyder på att han är något alldeles extra. Maximilian fick på onsdagen träna med Milans A-lag, seniorspelarna, under tränare Stefano Piolis beskyddande blick.

Bilderna från träningssessionen har vållat reaktioner i Italien. Sky Sport Italia har svårt att se logiken, i och med att Maximilian inte är uttagen i Milans trupp inför kvällens möte med Slavia Prag. Däremot tränar hans U19-lag för fullt för att möta giganterna Real Madrid i den så kallade Youth League.

Annons

"Det är ganska märkligt", skriver Sky Sport Italia.

Men Maximilian är van vid att spela med äldre, mer erfarna spelare. Han snörade för några år sedan på sig skorna och deltog i en träningsmatch där även pappa Zlatan fanns på plan.

– Det var kul, speciellt läge, speciell situation. Hur många får uppleva att spela med sin son på högsta nivån och dela glädje med honom på plan? sa Zlatan om upplevelsen.

Zlatan Ibrahimovic: "Försökt bara vara pappa"

Det har dock varit ett tveeggat svärd för Zlatan och livspartnern Helena Seger, detta med att Maximilian plötsligt blivit fotbollsspelare – och därmed gått i sin fars fotspår.

– Han har ändå fått följa mig genom mitt äventyr, men jag har samtidigt försökt hålla honom borta från allt, från det professionella jag gör och bara vara pappa, har Zlatan sagt.

– Men nu har han kommit in i bilden, spelar fotboll och är glad. Han fick den här möjligheten att träna och spela med mig och de andra i Milans a-lag. Han var taggad och ville skada mig också. Jag sa till tränaren att de skulle sätta oss i samma lag, annars ser det inte bra ut. Han utmanar mig, han är taggad.

Annons