Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på Zlatan Ibrahimovic som Helena Seger inte vill se – kan vara slutet

10 maj, 2021, 08:38 
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger har fått se bilder på Zlatan Ibrahimovic som hon absolut inte vill se.

Annons
Allt om Helena Seger!Brand logo
Allt om Helena Seger!

Helena Seger har en tuff uppgift som livspartner till en av världens bästa fotbollsspelare. I alla år har hon tvingats stå till sidan och titta på, utan möjlighet att påverka det som händer på planen.

Man får anta att den där maktlösheten var extra påtaglig igår, när Zlatans Milan mötte rivalerna Juventus. Då låg hennes älskade Zlatan och vred sig i plågor efter en duell med Juventus-jätten Matthijs De Ligt.

Hemsk syn för Helena Seger

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Det blir en nervös väntan för Helena Seger.

Det syntes tydligt att Zlatan hade riktigt ont i ena knäet. Han försökte resa sig och spela vidare, men det var lönlöst.

Efter matchen gav Milans tränare Stefano Piolo oss en uppdatering om läget.

– Zlatan var inte 100 procent. Han hade ett halvt träningspass med oss under fredagen, men han ville vara med under denna match till varje pris. Han har ont i knät men jag tror inte att det är något allvarligt. Vi kommer att utvärdera det, sa Stefano enligt Football Italia.

Annons

I C More, som sände matchen i Sverige, satt experten Vicki Blommé och försökte analysera skadan.

– Själva sekvensen såg ju riktigt läskig ut och vi reagerade direkt. Men att han kan gå runt där utan smärtor efter matchen, det tar bort de värsta farhågorna, sa Vicki.

Hur allvarligt skadad är Zlatan Ibrahimovic?

Nu väntar alla på besked: hur allvarlig är skadan? Innebär den att Zlatan snöpligt nog inte kommer att kunna spela i sommarens EM-slutspel, nu när han precis gjort comeback i det svenska landslaget?

Och än värre: kommer den 39-åriga kroppen verkligen kunna återhämta sig från ännu en allvarlig skada? Kan vi ha sett ett ovärdigt slut på en fantastisk karriär?

Helena är såklart lika nervös som oss andra.

Annons