Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildspel: Premiärmingel med Noomi och Ola Rapace

18 nov, 2010, 08:01 
Agneta Nisbeth
Annons

Kritikerrosade “Svinalängorna” bjöd på premiärmingel med bubbel och praliner…

Så kom äntligen den omtalade och prisade ”Svinalängorna” till Sverige, Stockholm och biograf Park på Sturegatan. Pernilla Augusts långfilmsdebut och filmatisering av Susanna Alakoskis succéroman som vann 2006:s års Augustpris för ”Årets svenska skönlitterära bok”. Och med exmakarna Noomi och Ola Rapace i huvudrollerna var det inte så konstigt att röda mattan var full med filmsugna kändisar denna kyliga afton.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Mörkt förflutet

Noomi och Ola spelar ett gift par med barn som tvingas konfronteras med kvinnans mörka förflutna som plötligt dyker upp. I foajén bjöds det på premiärbubbel och chokladpraliner.

Av Maria Roswall
Foto Fredrik Hessman

[smooth=id: 446; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Läs även:

Annons