Miljardär-sonens lyxbröllop – se de fantastiska bilderna här!

Alexandre Arnault, son till världens tredje rikaste man, har gift sig med Géraldine Guyot. Se bilderna från det spektakulära bröllopet här!

Slå på ljud
Från Paris till Venedig – ja, varför bara ha ett bröllop när man kan ha två?

Den 16 oktober gifte sig makarna Alexandre Arnault och Géraldine Guyot i Venedig, men det var inte första gången. Bara tre månader tidigare hade de även ett bröllop i Paris – båda lika storslagna.

Brudgummen Alexandre är nämligen son till världens tredje rikaste man, Bernard Arnault, som valde att slå på stort för att fira sin sons kärlek!

Med en förmögenheten på 186 miljarder dollar går det inte att föreställa sig något annat än ett spektakulärt bröllop, och precis så blev det.

Från världens rikaste till tredje rikast – Bernard Arnault

Alexandre Arnault är den näst äldsta sonen till Bernard Arnault, VD för bolaget Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH), som är ett av världens största företag inom lyxproduktbranschen.

I maj i år rankades Bernard som världens rikaste man med ett nettovärde på 186 miljarder dollar (1 600 miljarder kronor). Men sedan dess har Amazon-grundaren Jeff Bezos och Elon Musk, VD för bland annat Tesla, gått om honom.

Bröllopsparet Alexander Arnault och Géraldine Guyot

Sonen Alexandre Arnault, 29, sitter i styrelsen för smyckesföretaget Tiffany & Co. som är ett av alla världskända märken i LVMH. Tidigare har han även varit VD för det luxuösa väskmärket Rimowa.

Bruden Géraldine Guyot är grundare av det franska framgångsrika "high fashion" märket D’Estrëe – och på bröllopet var det flera av hennes fans som närvarade, däribland världsstjärnorna Beyonce och Jay-Z.

Biljonär-sonens spekatkulära bröllop – se bilderna här!

På bilder från Italien-bröllopet syns den vackra bruden bära en elegant bröllopsklänning smyckad med spetsdetaljer och ett långt släp i samma lyxiga material.

Bröllopets färgtema gick åt det orangea hållet, som bland annat prydde brudtärnornas, brudnäbbarnas och marskalkernas klädsel.

Efter ceremonin kom makarna ut och möttes av ett blombladsregn och de kändistäta gästernas jubel. Sedan åkte de vidare via båt längs kanalen i den romantiska staden. Men riktigt så enkelt var det inte – den påkostade bröllopsklänningen behövde mer än en hjälpande hand för att komma ombord!

Se de fantastiska bilderna nedan!

Brudens brudtärnor och brudgummens marskalker.

TT

Géraldine Guyot med sin pappa på väg till ceremonin.

TT

Det nygifta paret tar emot gästernas jubel.

TT

En första kyss efter ceremonin!

TT

Världsartisterna Beyonce och Jay-z på det kändistäta bröllopet.

TT

Klänningen var inte helt lätt att få ombord!

TT

Foto: TT / ALMA, TAMA, MABA, BESC, FRAT / BACKGRID UK / MS/CIAO PIX/Shutterstock

LÄS MER: Nytt kungligt bröllop – kronprinsessan Victorias syssling gifter sig!

LÄS MER: 15 bästa bilderna från tidernas bröllop - som slutade i katastrof

LÄS MER: Victorias brudnäbbar – så ser de ut 10 år senare