Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Borg och Patricias gemensamma beslut – för sonens skull

01 mar, 2024, 06:00 
Björn Borg och Patricia Borg
Björn Borg och frun Patricia Borg har tagit ett beslut tillsammans – där sonen Leo har en speciell roll.
Annons
Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrottenBrand logo
Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrotten

2002 sa tennisproffset Björn Borg, 67, "ja" till den tidigare fastighetsmäklaren Patricia Borg, 54, framför familj och vänner. Sedan dess har de hållit ihop.

Och det är inget dåligt liv makarna lever. Deras vardag kantas av lyx och många resor, och tiden fördelas mellan lägenheten i Stockholm och huset i Kap Verde.

Tillsammans har de också sonen Leo, 20, som precis som sin pappa satsar stenhårt på tennisen. Och han är även inblandad i parets gemensamma beslut.

Makarna Borgs gemensamma beslut

Björn är i dag pensionerad från tennisen och ägnar sig i stället åt att uppleva världen med sin älskade Patricia.

På makarnas Instagram får vi se glimtar av alla deras resmål, där de i fjol bland annat betade av Helsingfors, Vancouver och Berlin.

Nu har makarna tagit ett gemensamt beslut att ge sig ut igen, denna gång har de styrt skutan till lyxiga Ibiza.

Annons

Och de har inte åkt själva till ön. Nej, på Instagram kan vi se att de bestämt sig för att ta med sonen Leo. Något som vi är säkra att 20-åringen njuter av, ett så fint att beslut för sin sons skull!

Björn Borgs ord om familjen

Att Björn, Patricia och Leo har ett underbart familjeband är tydligt. Makarna åker världen över för att se sin son spela och stöttar honom bakom kulisserna och från läktaren.

Och varje gång Björns barn kommer på tal, han har ju även sonen Robin, 39, från en tidigare relation, blir hans kärlek för familjen glasklar:

– Jag har en underbar familj, underbara barn. Jag har allt. Ibland måste jag nypa mig själv i armen. Det är faktiskt sant att livet börjar när man är 50, har han till exempel tidigare sagt till USA Today.

Så fint!

Foto: TTAnnons