Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Borgs glädje – familjen får ny medlem!

11 nov, 2021, 12:00 
AvIndra Nordemar

Björn Borg och hustrun Patricia lever på många sätt vad många anser vara ett drömliv. Men trots lyx och flärd har de fötterna på jorden – och nu välkomnar de in en ny medlem till familjen!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Tennislegendaren Björn Borg gifte sig med sitt livs kärlek Patricia Östfeldt 2002. Året därpå fick de sonen Leo ihop som i dag är 18 år och går i samma fotspår som sin pappa – i somras tog han hem sin första Wimbledonseger när han vann mot serben Marko Topo med 2-1 i set i juniorturneringen.

Självklart var Björn och Patricia där för att heja på sin son, vilket är något de gör ofta. Men när de inte följer Leo på hans lovande tenniskarriär, syns makarna titt som tätt ute på lyxiga resor.

Björn Borgs lyxliv med hustrun Patricia

Numera bor de i en lyxlägenhet i centrala Stockholm, men de har även ett hus i Kap Verde och brukar därför fördela tiden mellan bostäderna.

Kap Verde har länge legat makarna varmt om hjärtat, och i samband med att de sålde herrgården på Ingarö 2019, köpte de sig ett hus i Kap Verde.

– Det här är vår lilla fristad. Här kan man vara sig själv och så är det lite bättre klimat än i Sverige, har Patricia tidigare sagt till Aftonbladet.

Annons

Men nu verkar det som att den intensiva livsstilen som Björn och Patricia upprätthåller behöver bromsas ner något – de har nämligen fått en ny familjemedlem som kanske inte är helt lätt att ta med runtom i världen.

Björn Borgs och Patricias tillökning i familjen – adopterar hund!

Björn och Patricia har en förkärlek till hundar. Tidigare hade de en golden retriever, Lipton, som Björn älskade djupt. Under en grillfest på Ingarö blev Lipton plötsligt attackerad av en ilsken schäfer och Björn grep snabbt in för att försvara sin vovve – vilket kostade honom dyrt då han blev biten och svårt skadad.

– Det var en stor fajt. Mitt ben gör väldigt ont och är svullet. Jag är verkligen ledsen att jag inte kan spela. Jag hade tränat hårt i fyra månader för att vara redo, sa han då.

Men nu har makarna skaffat en ny fyrbent vän! De har nämligen adopterat en hund i Kap Verde – Gus heter han. Det är på Instagram som Patricia delar med sig av den glädjande nyheten.

"Äntligen är vår nya familjemedlem här! Välkommen Gus, en omplaceringshund från Kap Verde "ospacaboverde". Tack alla som har hjälpt oss!", skriver hon till en bild på vovven.

Foto: TT

Annons