Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Björn Borgs hemska upptäckt i hemmet tillsammans med hustrun Patricia

29 jun, 2024, 17:00 
Björn Borg och Patricia Borg
TT
Björn Borg har gjort en hemsk upptäckt efter sin flytt med hustrun Patricia.
Annons

Björn och Patricia Borg avslöjade i våras att de hade köpt en ny bostad. En sommarhus i Ibiza lades till samlingen, som redan bestod av våningen på 176 kvadratmeter i centrala Stockholm och huset på Kap Verde utanför Västafrikas kust.

– En dröm som går i uppfyllelse! Äntligen har vi hittat vårt hem med den otroliga utsikten, skrev paret på Instagram.

Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrottenBrand logo
Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrotten

Makarna Borg lever på Ibiza

Björn och Patricia är där i detta nu och njuter av den där magnifika utsikten, som blickar ut över det anrika slottet Castell de Eivissa.

Annons

– Vi har varit här varje år i 15 år nu och vi blev verkligen helt förälskade från början. Barnen är dessutom i den åldern att de tycker det är kul att vara ute och ”parta” och det finns ju också på ön, säger hon till Expressen.

Björn Borg varnas: "Säljer droger"

Men idyllen är inte helt utan fläckar. Expressen har talat med mäklaren Roman Fortunato, som blir förvånad över att Björn och Patricia valt just Dalt Vila, Ibizas gamla stad. Sidogatorna har ett dåligt rykte på Ibiza.

– Ett romskt gäng som håller på med droghandel bor där. Men det kunde vara värre för på sommaren är de upptagna med att sälja droger och på vintern lever de lyxliv med pengarna de tjänat så man behöver inte vara lika orolig för att bli rånad på sin plånbok som i liknande områden i andra städer med samma typ av gäng. Det är inte ett gäng som behöver stjäla metall, säger polisen Iván Fidalgo till Expressen.

Roman Fortunato beskriver platsen som ett "getto". Men Patricia har inte märkt av några sociala problem i sin nya hemort.

– Det känns väldigt tryggt, säger hon.

Annons