Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Borgs lyxliv med Patricia! Tenniskungens privata bilder från paradisöarna

14 apr, 2022, 07:00 
Ola Brising
Björn Borgs och Patricias lyxliv
180 kvadrat i centrala Stockholm, semesterhus på Kap Verde, superstjärnor som kompisar och ständiga resor med boende på lyxhotell. Tennislegendaren och hans fru visar upp sitt liv på Instagram.
Annons
3 kungliga snackisar från vecka 14!Brand logo
3 kungliga snackisar från vecka 14!

Björn Borg, 65, är en av Sveriges största idrottsmän genom tiderna, en legendar som vann Wimbledon fem år i rad, men inte den enda i familjen som nått framgångar i tennis. Han och frun Patricia, 52, gifte sig på Värmdö i Stockholm 2002 och redan ett år efter bröllopet fick de sonen Leo, 19, som i somras själv vann juniorturneringen i Wimbledon.

Pappa Björn och mamma Patricia var självfallet på plats och tittade på sonen. Samtidigt passade de på att visa upp sin status inom lyx genom att umgås kompisar i Hollywoods kändiselit. I en videohälsning på Instagram syntes makarna Borg till exempel mingla med Bradley Cooper, 47, som är känd från filmer som A star is born och Baksmällan.

– Heja Leo!, sa alla tre i kör i hälsningen.

Och de är definitivt inte rädda för att visa upp sitt lyxliv på Instagram. Här dokumenterar de flitigt sina resor mellan den 180 kvm stora våningen på Norrmalm i centrala Stockholm och sitt andra hem i en exklusiv del av det soliga semesterparadiset Kap Verde utanför Afrikas västkust.

Annons

”Finally back to our second home!”, skrev paret på sitt gemensamma Instagramkonto i mitten av november när de spenderade två veckor på Cap Verde och passade på att fira Patricias födelsedag i solen.

Men det var långt ifrån deras enda lyxresa förra året. Efter att ha firat in nyåret 2021 på exklusiva Meeru Island Resort & Spa på Maldiverna tog makarna en sväng till Porto Alegre i Brasilien i februari för att heja på Leo när han spelade tennis. Därefter fortsatte de i början av mars till Dominikanska Republiken i Västindien, sedan till Marbella i Spanien innan det i april var dags för en sväng till Monte Carlo i Monaco och franska Saint Tropez.

Efter att ha spenderat maj månad i Stockholm bar det i början av juni av till Franska öppna i Paris. De firade midsommar på Ellery Beach House på Lidingö och åkte förbi Sandhamn innan det var dags att åka till Wimbledon.

Annons

De fyra månader som passerade efter Wimbledon fram till besöket på Cap Verde hann Björn och Patricia besöka både Helsingfors, Poznan, Ibiza, Warzawa, Boston, Lyon och Kapstaden. Över nyåret 2022 åkte makarna till Phuket i Thailand istället för Kap Verde och tog in på exklusiva Katathani Phuket Beach Resort. I början av mars bestämde de sig för att även ta en sväng till Marbella i Spanien. Och detta är ändå bara en del av allt vad de frikostigt delat med sig av till sina nästan 27 000 följare på Instagram.

Foto: TT

Annons