Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Skifs oväntade avslöjande om relationen – privata detaljen med hustrun Pernilla

23 dec, 2021, 11:00 

Björn och Pernilla Skifs har varit gifta i 33 år. Nu avslöjar artisten sanningen om parets liv ihop!

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Den folkkära artisten Björn Skifs är just nu aktuell med sin första julskiva. Han har länge varit skeptiskt till att skapa julmusik, eftersom han tycker att så många andra artister har gjort just det.

Men i år, sex decennier in i karriären, kände Björn att det var dags. I en intervju med Aftonbladet berättar han om sina strikta regler för hur låtarna skulle se ut. Det var exempelvis viktigt att undvika religiösa kopplingar i texterna.

– Jag tycker grundkänslan i skivan är kärlek, gemenskap och omtanke. Det är det som genomsyrar texterna. Och en del bekymmer om hur jorden ser ut, lite sådana tankar. Det är mer angeläget att sjunga om än änglar, säger Björn.

Björn Skifs Pernilla Skifs bröllop 1988
Björn och Pernilla gifte sig 1988!

Stora åldersskillnaden mellan Björn och Pernilla Skifs

Björn träffade Pernilla, då Hulting, bakom scenen på Cirkus 1986 och det var kärlek vid första ögonkastet.

Annons

– Där var det bara en blick, hon passerade mig i korridoren och någonting hände, har han tidigare sagt i podcasten "Nemo möter en vän".

Vid den här tiden var Pernilla bara 21 år gammal, och björn 39. Många var därför skeptiska till om relationen skulle hålla. Men ack så fel de hade – för idag, 35, år senare, står paret ännu stadiga ihop, med två vuxna barn.

Björn avslöjar sanningen om livet med Pernilla

Björn har en av Sveriges mest älskade sångröster, men under pandemin har han, likt många andra artister, inte haft samma möjlighet att stå på scen och uppträda.

Detta har lett till att Björn sjunger mer hemma – något hans fru Pernilla har lagt märke till.

– Det beror naturligtvis på att det inte varit så många jobbtillfällen. Pernilla, min fru, brukar säga: ”Jösses vad du sjunger hela tiden!”. Så det är väl ett uppdämt behov man har, berättar han för Aftonbladet.

Annons