Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Skifs utseendeförändring – går inte att känna igen!

21 dec, 2021, 12:00 
Björn Skifs

Björn Skifs är inte längre sig själv! Vad är det som har hänt egentligen?

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Björn Skifs har länge varit, och är än idag, en av våra mest folkkära artister. Låtar som "Michelangelo" och "Det blir alltid värre framåt natten" spelas fortfarande på fester och tillställningar.

74-åringen har många strängar på sin lyra och har inte bara briljerat som artist, utan även som skådespelare – både på scen och i tv-rutan.

Björn har bland annat medverkat i tv-program som "Nöjesmassakern", "Zwampen" och "Tack för kaffet".

Björn Skifs Skansen 2018

Björn Skifs utseendeförändring

På söndagen gästade Björn säsongsavslutningen av programmet Hellenius hörna i TV4, tillsammans med komikern Kristina "Keyyo" Petrushina och skådespelaren Kristofer Hivju.

I intervjun berättade artisten om allt ifrån sin uppväxt i Vansbro till sin nya julskiva. Men inte nog med detta, Björn bjuder även på en show som får publiken att vika sig av skratt!

Annons

Artisten sätter nämligen på sig en mössa, stoppar in en snus och går rakt in i karaktären Ernest, som han spelade i humorserien "Tack för kaffet" 1991. Utseendeförvandlingen är häpnadsväckande!

Avslutningsvis bjuder Björn på ett fantastiskt framträdande av hit-låtarna "Håll mitt hjärta" och "Hooked on a Feeling" som möts av stående ovationer.

Ernest är tillbaka!

Björn Skifs ord om stora skräcken

Under året har Björn varit öppen med sitt mående och i augusti berättade han, i en intervju med Aftonbladet, att hans hörsel blir sämre och sämre.

– Skräcken har alltid varit att bli döv. Men det smög sig på så omärkligt, det var inte förrän jag kollade hörseln i samband med en annan undersökning som det upptäcktes, berättade han då.

Artisten passade även på att uppmana unga till att vara försiktiga när det kommer till att utsätta sig själv för hög volym.

Annons