Så mycket bättre-ilskan – stjärnan vägrar vara med på middagen

Så mycket bättre

Så mycket bättre får kritik – och nu vägrar stjärnan ställa upp.

5 saker du inte visste om Siw Malmkvist!
Slå på ljud

Så mycket bättre är lägerelds-TV när den är som allra bäst. I årets säsong har totalt 13 artister på på pensionat Grå Gåsen för att mötas i sin delade kärlek till musiken.

Men det är inte bara låttexter och melodier som stöts och blöts i programmet. Gästerna blir också personliga, och delar med sig av med- och motgångar i privatlivet.

Artistens kritik – säger nej till Så mycket bättre

Det är på grund av detta som Björn Skifs valt att tacka nej till Så mycket bättre. Produktionen har vid flera tillfällen hört av sig till 74-åringen, som onekligen skulle passa perfekt för formatet.

Men varje gång han har fått frågan har Björn sagt nej. Just eftersom han helst undviker att sitta och bli alltför privat i tv.

– När programmet till stor del ändå ska bestå utav att man ska vända ut och in på sig själv och berätta om sitt elände, och gärna ha någonting riktigt tragiskt att berätta eller något problem eller sådär, då tappar jag intresset helt alltså, säger Björn Skifs i podcasten ”Nemo möter en vän”.

Björn känner inte av något grupptryck, trots att flera av hans vänner och kollegor har deltagit i programmet.

– Det måste vara upp till var och en om man vill delta i det där. Och det har jag sagt flera gånger, att nej, så länge det är så, så får det vara, säger han.

"Jag är överkänslig"

Björn Skifs

Björn Skifs vill inte vara med i Så mycket bättre.

Det finns dock en brasklapp i allt detta. Även om Björn säger sig vara allt annat än förtjust i upplägget, så kan han ändra sig i framtiden – om han får vissa garantier från produktionen.

– Det känns inte så nu, jag ska aldrig säga aldrig. Det är möjligt att de tonar ner det där litegrann. Jag kanske är överkänslig mot det där, säger Björn Skifs i podden.

LÄS MER: De får bo på kungens privata ö – reglerna som gäller

LÄS MER: Suzanne Axells okända tragedi – lämnades

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet

LÄS MER: Så gick det sen för skådespelarna i "Fanny och Alexander"