Björn Ulvaeus lögn om skilsmässan avslöjad

Björn Ulvaeus lögn om skilsmässan avslöjad.

Där ser man!

Björn Ulvaeus dilemma med Agnetha Fältskog – efter uppbrottet
1:06

Efter reklamen: Björn Ulvaeus dilemma med Agnetha Fältskog – efter uppbrottet

(1:06)

Slå på ljud

Björn Alvaeus, 77, är ett hett namn på tapeten just nu. Inte nog med att ABBA-ikonen är alldeles rykande aktuell med musikalföreställningen "Pippi på Cirkus" i Stockholm, hans kärleksliv har också blivit uppmärksammat på senaste tiden. Artisten har hittat den nya kärleken.

Kärlek och musikalpremiär

I samband med premiären av musikalen kunde Björn ses gå i hand med en viss Christina Sas, 49, som är produktchef på Universal music group.

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, sa Björn då till Hänt.

Björns första skilsmässa - en enda stor fasad

Björn har varit gift två gånger. Först och främst var han gift med Agnetha Fältskog från ABBA. De fick två barn tillsammans, Linda och Christian. Några år efter skilde de sig.

Björn hittade därefter kärleken i Lena Källersjö, 72, numera Ulvaeus men de valde att gå skilda vägar tidigare i år. Då hade paret varit gifta i 41 år.

Nu har det kommit fram att den första skilsmässan absolut inte var så fredlig och lätt som det verkade som. Agnetha Fältskog menar att den fredliga skilsmässan 1979 var en enda stor fasad i dokumentären "Super trouper – 30 years of Abba".

Efter Björn Ulvaeus nya kärlek – ärliga orden om skilsmässan med Agnetha Fältskog

– Vi sa alltid till media att det var en lycklig skilsmässa. Men det var bara för att hålla masken utåt, säger Agnetha i dokumentären och fortsätter:

– Det finns inga lyckliga skilsmässor. De är smärtsamma, särskilt när barn är inblandade.

Foto: TT