Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Blev störtkära på dansgolvet – nu berättar Let's Dance-paret om bebisen!

18 jun, 2023, 10:00 

Paret fullständigt bubblar över av lycka!

Annons

Förutom att det är ett mycket omtyckt underhållningsprogram, har Let's Dance visat sig vara ett alldeles utmärkt forum för att hitta kärleken. Ja, för visst har den spirat under åren!

Det har till och med lett till en bebis. Nu berättar det forna dansparet, och nuvarande kärleksparet Sigrid Bernson och Robin Bengtsson om lyckan.

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Niclas Wahlgrens besvikelse efter skilsmässan från Laila Bagge

Det har som sagt blossat upp kärlek bakom kulisserna (och framför kamerorna) flera gånger under Let's Dance dryga 17 år i rutan. Vissa har inte hållit hela vägen, men ändå lett till en hel del fint under vägen.

– Vi tycker väldigt mycket om varandra, hon är en fantastisk människa, sa deltagaren Niclas Wahlgren 2009 när det blossade upp romansrykten kring hans konkurrent Laila Bagge.

Annons

Av förklarliga skäl blev paret oerhört uppmärksammat och omskrivet i media. Kärleken växte sig så stark att de hann med både ett äktenskap och en bebis, innan de gick skilda vägar 2014.

Uppbrottet blev givetvis även det omskrivet. Inte minst eftersom ex-paret uttalade sig öppet vad som egentligen pågick bakom kulisserna.

– Det hon säger till mig är att det inte finns någonting kvar, hon är fast besluten, lycklig och går vidare. Det är klart att det gör också jätteont att höra, sa Niclas till exempel till Aftonbladet.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren på Kristallengalan
Niclas kallade skilsmässan för en "livskris".

Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons stora familjelycka

Ett annat par som hittade kärleken i programmet är som sagt Sigrid Bernson och artisten Robin Bengtsson. Till skillnad från Laila och Niclas tävlade de ihop, och tillbringade således många långa dagar ihop. Och plötsligt slog det gnistor. Sigrid har tidigare avslöjat att de hade sin första kyss under säsongens gång.

Annons

Och kanske har Robin ett sjätte sinne?

– Jag vet att Robin önskade mig. Jag tror snarare det var att ”hon har vunnit innan” och han är så otroligt tävlingsinriktad, säger Sigrid i podcasten Nemo möter en vän.

Efter att säsongen var slut bekräftade de 2019 relationen, och idag har de sonen Viggo ihop. Idag är Viggo nio månader gammal, och på Instagram berättar Sigrid om familjens stora lycka sedan han välkomnades till världen:

– Vår fina lilla pojke. Det händer så mycket varje dag nu. Du upptäcker nya saker och lär dig nya saker hela tiden. Vi älskar att följa dig och vi älskar dig sååååååååååå!!! skriver den glada mamman bland annat.

Foto: TT

Annons