Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bomben: Andreas Wijk har tvingats tacka nej till Let's Dance

21 feb, 2023, 12:30 
Let's Dance och Andreas Wijk
Andreas Wijk har tyvärr tvingats tacka nej till Let's Dance – här är förklaringen.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Andreas Wijk, 29, är fotomodell, sångare och influencer och nu även Let's Dance-profil. Andreas var den fjärde deltagaren som presenterades inför årets säsong, efter Charlotte Kalla, Tone Sekelius och Rikard Sjöberg.

Plötsliga avhoppen som skakar ”Let's dance” 2023Brand logo
Plötsliga avhoppen som skakar ”Let's dance” 2023

Så här sa Andreas på Let's Dances officiella Instagram-konto, när han väl blev presenterad.

– Jag kommer byta ut musikstudion mot dansstudion den här våren för jag har tackat ja till Let’s Dance 2023. Jag hoppas på inga brutna ben och att det här kommer gå vägen, sa Andreas då.

Andreas Wijk har tvingats tacka nej till Let's Dance

Men Andreas har haft hälsoproblem som legat och spökat och påverkat hans medverkan i programmet. Enligt Aftonbladet tackade Andreas nej till Let's Dance för tio år sedan, eftersom han vid tillfället hade en hjärtoperation inplanerad.

Annons

Men nu verkar han må bra – ett glädjande besked för att alla som ser fram emot att se Andreas på dansgolvet.

– Psykiskt har jag aldrig mått bättre, speciellt efter den här hösten. Och efter Let’s dance lär det vara fem plus för då lär jag vara i mitt livs bästa form fysiskt också, säger Andreas till Aftonbladet.

– Jag har verkligen ingen aning om hur det här kommer att gå och hur jag ska kunna ta koreografi och fotarbetet. Det känns som att det är det som kommer att bli svårast, men det ska ju bli hur kul som helst. Som jag har förstått det är det här den roligaste bubblan man kan vara i.

Andreas Wijk är homosexuell – drömmer om att träffa en man

Andreas kom ut som homosexuell i fjol. Han drömmer nu om att hitta mannen i sitt liv.

– Allt det jag inte trodde att jag skulle få – gifta mig och skaffa familj. Allt det har varit en dröm och det kommer kunna ske nu, har han sagt till Expressen.

Annons