Bröllopsutspelet efter Zlatan Ibrahimovics besked till Helena Seger

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic har kommit med ett viktigt besked till sin livspartner Helena Seger.

Helena Seger fick beskedet direkt från Zlatan Ibrahimovic själv. Han skulle göra comeback i landslaget efter fem års frånvaro.

Det innebär mindre tid med familjen, som kunnat njuta av Zlatans närvaro under landslagsuppehållen, men i VM-kvalmatcherna mot Georgien och Kosovo visade 39-åringen att han fortfarande har mycket kvar att ge i Blågult.

Utspelet efter Zlatans gest: "Längtade efter bröllop"

Landslagsveteranen Anders Svensson kunde inte annat än applådera.

– Det finns ingen i världen som har de kvaliteterna som Zlatan har. Med den styrkan, med den speluppfattningen. Det är enastående. Bara det är unikt, säger Anders till Aftonbladet.

När en spelare hunnit bli 39 år gammal brukar fokuset ligga på annat, erkänner Anders.

– Det jag imponeras av, i och med att man själv spelade ganska länge, är att han fortfarande har det här drivet och hungern. Han är 40 liksom! Det vet jag själv, under den sista säsongen såg man mer fram emot bröllop och fester kanske, haha – mer sådana tillställningar, än vad man gjorde mot matcher. Det kräver mer och mer disciplin ju äldre du blir. Hatten av, det är otroligt imponerande, säger Anders.

"Jag är ärlig mot mig själv"

På sin första presskonferens efter comebacken gjorde Zlatan klart att han ogärna vill bli definierad av sin ålder.

– Det är en utmaning för mig. Jag ska hålla min kropp fysiskt bra. På planen är jag inte alls orolig, jag vet var jag behöver göra. Jag minns när jag var tjugo, man såg fotboll på ett helt annat sätt. Det var roligt att göra en tunnel, idag kan man göra ett mål, det får mig att skratta. Jag är ärlig mot mig själv. Jag vet vad jag kan göra på plan. Många tror när de kommer till en viss ålder att de kan prestera på den nivån de alltid gjort. Jag är tvärtom. Jag anpassar mig och är ärlig mot mig själv, sa Zlatan då.

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan

LÄS MER: Anna Skipper lämnade Sverige utblottad – livet med nya kärleken

LÄS MER: Svenska skidlandslaget – bråken, skandalerna, kärleken och miljonerna