Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Brunnbergs hemliga kärleksliv – avslöjar: "Har sällskap om jag vill"

07 apr, 2022, 16:00 
Jacob Johannesson

Ulf Brunnberg avslöjar hemligheten bakom sitt kärleksliv!

Annons
Victorias stora sorg – hedrade offren från terrordådetBrand logo
Victorias stora sorg – hedrade offren från terrordådet

75-årige Ulf Brunnberg är en Sveriges mest folkkära skådespelare. Mest känd är han för rollen i klassiska "Jönssonligan" där han spelar Ragnar Vanheden tillsammans med Gösta Ekman och Björn Gustafson. Brunnberg har även framträdande roller i "Bröderna Malm" och "Tre Kronor".

Skådespelaren har under de senaste åren inte varit lika framträdande i olika roller, men nu berättar han om sitt liv i en intervju med Aftonbladet.

Brunnberg berättar bland annat varför han inte gick på sin vän Gösta Ekmans begravning.

Ulf Brunnberg avslöjar sitt kärleksliv

– För det första är jag ateist och är man död så är man död. Jag tycker nästan att begravningar är hyckleri. Jag uppskattade Gösta när han levde och vi pratade ofta. Jag tror inte han hade uppskattat den begravningen, han var ateist själv. Men det var såklart en jättesorg när han dog.

Skådespelaren pratar också om sitt kärleksliv och säger att han inte kan leva med en kvinna på grund av "feminism och allt".

Annons

– Nej, det går inte. Jag har också så höga krav på mig själv och det är ingen som kan ställa upp på de kraven. Men jag har sällskap om jag vill.

Aftonbladet: Det låter smidigt.

– Ja, men det är inget som någon känner till. Det där behåller jag för mig själv. Vill jag träffa någon och äta middag så kan jag göra det. Det är en form som passar mig, säger Brunnberg och avslöjar att han "har en vän i viken"

– Det kan man säga. Men jag vill inte skylta med det, och det är väldigt ömsesidigt.

Foto: TT.

Annons