Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla i storbråk med adelsmannen – avslöjar hemliga smsen

16 sep, 2022, 14:30 
Alex Schulman och Camilla Läckberg

Camilla Läckberg bryter tystnaden om storbråket med Alex Schulman!

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Camilla Läckberg pluggade som ung på handelshögskolan i Göteborg och tog examen som civilekonom – men det var författarskapet som skulle bli hennes yrke.

I dag är hon en av Sveriges mest framgångsrika författare och är framför allt känd för sin Fjällbackaserie, som utspelar sig i den idylliska byn Fjällbacka på Västkusten där Camilla själv är uppväxt.

Böckerna har blivit omåttligt populära, finns idag i 60 länder och har sålt över 29 miljoner exemplar. Med andra ord behöver Camilla inte oroa sig för sin ekonomi den närmsta tiden.

Camilla om storbråket med Alex Schulman

Men alla är inte lika imponerade av den hyllade författaren. Den berömda duon Alex Schulman och Sigge Eklund har flera gånger sågat Camilla Läckberg i sin podcast Alex & Sigge.

Annons

Camilla har tidigare beskrivit det som att hon är radarparets "favoritslagpåse" och att hon ofta blivit kritiserad för hur hon kommunicerar på sociala medier.

– Samtidigt kan jag tycka att det är lite kul att det är så provocerande för dem, att de stör sig på att jag klampar in på deras område och tar en plats som de anser är sin. Det är lite det jag vill uppnå och jag kan känna en tillfredsställelse i det, säger Camilla Läckberg till Expressen.

Camilla Läckbergs utskällning

Alex Schulman och Camilla Läckberg rör sig i gemensamma kretsar. De stöter ofta på varandra och det har hänt att hon skickat sms och skällt ut honom.

– Vi har haft en del diskussioner genom åren. Jag känner Alex privat och då blir det alltid lite mer privat. Ibland drar jag ett mess så där och ibland får jag en ursäkt. Ibland står de på sig med argumentet att ”du är känd, då får du tåla allt” och det håller jag inte med om alltid. Men jag har samtidigt min egen plattform där jag kan ge min syn på saken.

Camilla Läckberg
Camilla Läckberg.

Foto: TT

Annons