Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla Läckberg avslöjar missen i sommarpratet: ”Misstag”

28 jun, 2023, 14:13 
Felicia Plåt
Camilla Läckberg
Camilla ska sommarprata den 2 juli. Foto:TT

Camilla Läckberg avslöjar missen under förra sommarpratet.

Annons

Camilla Läckberg är en av Sveriges mest framgångsrika författare. När hon inte skriver böcker hittar hon saker att sysselsätta sig med och hon har alltid något nytt projekt på gång.

Camilla Läckbergs miljonregn! Så mycket tjänar honBrand logo
Camilla Läckbergs miljonregn! Så mycket tjänar hon

Camilla var Fjärilsfen

Senast vi såg henne visade hon även upp en ny talang. Nämligen att hon har en fantastiskt sångröst. Hon var nämligen en av alla kändisar som gömde sig under olika dräkter i TV4:s Masked Singer.

Deckardrottningen gömde sig under den vackra "Fjärlisfen" och bjöd på flera underhållande shownummer under programmets gång. Hon har tidigare sagt att hon inte vill medverka i något som har med sång att göra men hennes dotter fick henne att ändra sig.

I sommar kommer vi få se ännu mer av Camilla, eller rättare sagt höra. Hon är nämligen en av sommarpratarna i årets säsong av "Sommar i P1". Ett riktigt ärofyllt uppdrag, men detta blir inte första gången Camilla sommarpratar.

Annons

Misstaget hon inte vill göra om

Under 2006 fick hon för första gången frågan om att sommarprata. Då berättade hon bland annat om sin väg till att bli författare och relationen till sin son Wille. Nu har hon fått frågan igen, men i ett inlägg på Instagram avslöjar hon misstaget hon inte vill göra om.

Under 2006 blev det nämligen en miss i kommunikationen mellan produktionen och Camilla. Väl på plats fick Camilla sig en smärre chock när hon insåg sitt misstag.

– De här bilderna är 16 år gamla. Från 2006 när jag sist Sommarpratade. Då blev det av misstag live. Mitt misstag. För när de ringde ett halvår innan med frågan om att Sommarprata, så frågade de också om jag ville sända live eller banda. Jag tyckte det var konstig fråga för jag trodde Sommarpraten var - live. Så jag sa ”live”. Dagen mitt Sommarprat då skulle sändas kommer jag till studion, sjukt nervös. Och producenten Kjersti Adams Ray säger glatt: ”Vad kul du kör live - ni är ju bara tre som gör det i sommar!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram och fortsätter.

– Herregud… Ridå… Så idag BANDAR jag mitt Sommarprat som sen sänds 2 juli! Häpp!.

Nu längtar vi med spänning på Camilla sommarprat som vi trot kommer bli minst lika bra som 2006!

Annons