Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla Läckbergs hemliga relation till Let´s Dance-stjärnan: "Kär"

20 maj, 2023, 14:00 
AvFelicia Plåt
Camilla Läckberg
Camilla var med i Let´s Dance 2012 Foto: TT

Camilla Läckberg delar med sig av relationen på Instagram.

Annons

Camilla Läckberg har alltid något projekt på gång. Skriver hon inte en bästsäljande bok så driver hon smyckeföretag eller skriver låtar. Hon har många bollar i luften och syns flitigt i media.

Camilla Läckbergs miljonregn! Så mycket tjänar honBrand logo
Camilla Läckbergs miljonregn! Så mycket tjänar hon

Gömde sig bakom Fjärilsfen

Hon har även visat sig ha en riktigt sångröst. Unde årets säsong av Masked Singer var den nämligen ingen mindre är deckardrottningen som gömde sig under "Fjärilsfen". Trots att hon tidigare har sagt att hon gärna inte medverkar i något som har med sång att göra. Men en kommentar från sin dotter fick henne att ändra sig.

Annons

– Ni har ju nästan maniskt gissat på mig. Varje gång ni har gissat på mig har hon blivit jättelycklig. Sedan har hon vänt sig till mig och sagt: ”Men det är ju inte du mamma, du kan ju inte sjunga”, berättar hon i programmet.

Detta gjorde henne extremt tävlingsinriktad och efter avslöjandet skickade hon en hälsning till sin dotter.

– Älskling, har du inte lärt sig vid det här laget att man inte ska säga till mamma att hon inte kan någonting. Det här är för din skull.

Hemliga relationen

Camilla har inte bara sångtalang utan har även varit med i Let´s Dance 2012, där hon dansade med proffdansaren Kristjan Lootus. Men nu visar hon upp relationen till en annan proffsdansare i Let´s Dance. Nämligen Hugo Gustafsson som har dansat med bland annat Tone Sekelius och Keyyo.

På Instagram lägger Camilla ut en inlägg på Hugo när de sitter och fikar. De är nämligen släkt och är Camillas barns syssling.

Annons

– Lunch på Sturehof med barnens syssling (tremänning). Hugo Gustafsson. En kär del av familjen, och tillika GRYM dansare i Let´s Dance, skriver hon till bilden på Hugo.

Hon har tidigare visat upp Hugo på sociala medier och de verkar ha en riktigt fin relation.

Annons