Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Linn Hegdals stora lycka med Let’s Dance-stjärnan – väljer att berätta: “Vi är så glada”

19 maj, 2023, 14:00 

Äntligen berättar de!

Annons

I Let's Dance är det ju kändisarna som är profiler – men på senare dagar har proffsdansarna en nästintill lika stor följar-skara. En av dem är Linn Hegdal, som gjort stora framgångar i programmet bland annat med Filip Lamprecht och Filip Dikmen.

Inför denna säsong hoppade hon av programmet. Men nu har hon ett riktigt glädjebesked att komma med!

Tre snabba med Tony Irving!Brand logo
Tre snabba med Tony Irving!

Linn Hegdal och Katja Lujáns rivalitet – avslöjandet om relationen

Linn Hegdal och Katja Luján har de senaste säsongerna sopat banan. Både 2021 och 2022 tog de sig till final med sina partners, och faktum är att de är goda vänner även utanför danssalen.

Filip Dikmen, Linn Hegdal, Katja Lujan och Eric Saade
Finalisterna 2022, en duell som Eric Saade kammade hem.

Eller ja, innanför också. Det var ju här de hittade varandra! Men deras relation tog fart lite i fel ände, de var nämligen konkurrenter. Filip Dikmen, Linn Hegdals tidigare danspartner, har berättat att de var fiender.

Annons

– Skvallret är att Linn och Katja inte gillade varandra alls. Men i jämförelse med de andra så hälsade Linn och Katja på varandra. Alla andra hatade varandra. De gillade inte varandra men de hälsade, har han berättat för Expressen.

Men snart blommade vänskapen, och nu är de bästa vänner.

Linn Hegdals stora lycka med Let's Dance-stjärnan

Man kan lugnt säga att bästis-duon gått igenom rutan. Inför säsongen 2023 meddelade dock både Linn och Katja att de valt att inte vara med i Let's Dance.

– Känns jättekonstigt, lite sorgligt men ändå rätt. Mest för att det där jobbet är något av det roligaste jag någonsin gjort och varit mitt liv de senaste fem åren. Det kommer kännas lite tomt, skrev Linn på sin Instagram då.

Men för den som charmats av danstjejerna kommer de nu med ett riktigt glädjebesked. De dansar vidare, ihop!

"Vi är så glada över att äntligen kunna berätta om våra kommande dans- och träningsevent!" Skriver de i ett inlägg på deras nyskapade gemensamma Instagram-sida.

De berättar mer:

"Vi kommer ha olika events med dansklasser för nybörjare och de som har lite mer erfarenhet! Allt från teknikklasser till svettiga fitnesspass. Alla är välkomna!"

Vilken kul grej!

Foto: TT

Annons