Carina Bergfeldt avslöjar hemligheten - förändringen med SVT: "Kommer bli annorlunda"

13 maj, 2023, 18:05 
AvFelicia Plåt
Carina Bergfeldt
"Bergfeldt" är uppe i fyra säsonger . Foto: TT

Carina Bergfeldt lämnar följarna nyfikna.

Annons

Carina Bergfeldt är en av sveriges mest framgångsrika och folkkära programledare. 2016 började hon jobba som SVT:s USA korrespondent i Washington D.C. Och därifrån fick hon rapportera om flera stora händelser. Men fyra år senare flyttade hon tillbaka till Sverige.

Tina Nordströms oväntade kupp hos Carina Bergfeldt
Tina Nordströms oväntade kupp hos Carina Bergfeldt

Många bollar i luften

Och väl i Sverige gick det inte sämre utan karriären bara fortsatte att gå uppåt. 2021 fick hon sin egen talkshow "Bergfeldt" där hon intervjuar både svenska och internationella kändisar, politiker, sportstjärnor, artister mm. Och talkshowen är uppe i fyra säsonger och vi längtar till nästa.

Hon har även skrivit böcker och nyligen släppte hon boken "En bra dag att dö: Vad 276 avrättningar lärt en fängelsepastor om livet". Succéerna fortsätter och möjligheterna rullar in. Nu gick hon även ut på Instagram och hintade om ännu ett projekt som hon håller på med.

Annons

Hintar om nya projektet

På bilden kan vi se Carina stå utanför SVT-huset med en klädpåse och hon skriver följande:

– Ny inspelning på gång!Idag har jag provat kläder och gått igenom manus och förberett i största allmänhet.Det kommer bli annorlunda. Och kul!Vad tror ni att det är?

Flera olika gissningar

Nu är det många som undrar var Carina har på gång denna gång. Och spekulationerna trillar in i kommentarsfältet.

– Svårt att gissa, du har så många järn i elden, väntar o ser, säkert nått bra, skriver en följare.

– Någonting om författarskap...kanske, skriver en annan.

– Jag tror det blir typ "sensommarkväll" Samtal med aktuella personer blandat med underhållning. Oavsett; lycka till!, skriver en tredje.

Det är många som undrar men ingen vet. Men det vi kan bekräfta från kommentarsfältet är att det är flera som är riktigt taggade på att se hennes nya projekt. Vi väntar med spänning.

Annons