Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engberg bryter tystnaden – beslutet efter alla år

11 maj, 2023, 21:12 
Nu kommer hon med ett besked.
Annons

Lotta Engberg är en av våra största underhållare. Är det inte Bingolotto, så är det Lotta på Liseberg – och en hel del projekt där emellan.

På sistone har det däremot varit tyst från Lotta. I alla fall när det kommer till hennes sociala medier. Nu bryter hon tystnaden – och har ett besked.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta EngbergBrand logo
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta Engberg

Frågetecknet om nya säsongen av Lotta på Liseberg

I mitten av april, när solen precis börjat göra sig påmind, kom Lotta med ett minst sagt strålande besked: Hon är tillbaka på Liseberg för en elfte säsong!

Det var nog däremot inte särskilt många som tvivlade, Lotta är ju en riktig storfavorit. Nu är hon dessutom mer på banan än förr, förra säsongen var ju den första "normala" efter pandemin. Restriktionerna slopades, och publiken fick äntligen komma till Liseberg för att uppleva spektaklet live!

Annons

Dessutom förlängdes sommaren och säsongen, och Lotta gjorde hela tio avsnitt. Om det blir så i år igen, återstår att se.

Lotta Engberg på scenen i Lotta på Liseberg
Snart är hon tillbaka där!

Lotta Engberg bryter tystnaden – har bestämt sig

Men det är inte det enda Lotta har i görningen. Hon ska komma ut med sin egna klädkollektion tillsammans med Desam Fashion Group, och redan i vår kan man sno Lottas stil och bära hennes härliga plagg.

Och nu verkar hon vara i ett "flow". På Instagram kommer hon nämligen med ytterligare ett besked om karriären, efter att det varit tyst där i drygt sex månader.

Efter alla år i rutan har hon bestämt sig för att tillsammans med Amie Bramme Sey leda En kväll för alla barn som sänds den 30 maj på TV4 i samarbete med Unicef. Det är en insamlingsgala som hålls årligen på TV4, och nu har turen kommit till Lotta.

"Programledarna Amie Bramme Sey och Lotta Engberg lotsar oss genom en känslofylld kväll med målet att inspirera fler till att bli Världsföräldrar. Fler barn än någonsin är i behov av hjälp för att överleva." står det om välgörenhetsgalan.

Följarna är givetvis mycket glada i hennes kommentarsfält.

"En viktig kväll, kommer absolut att titta på galan! ❤️" Skriver till exempel en användare.

Foto: TT

Annons