Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Lotta Engbergs osäkra framtid i Bingolotto – bekräftar efter avhoppet

02 maj, 2023, 14:30 

Så blir Lotta Engbergs framtid i Bingolotto.

Annons

Bingolotto är för många veckans höjdpunkt, det är ju den perfekta mixen av spänning och underhållning. Sedan en tid tillbaka är det Lotta Engberg och Stefan Odelberg som rattar skutan – men nu ändras allt.

Stefan Odelberg är petad, och det visar sig att även Lottas framtid i programmet inte är skriven i sten.

Stefan Odelbergs okända karriär – varit magiker!Brand logo
Stefan Odelbergs okända karriär – varit magiker!

Stefan Odelberg om petningen från Bingolotto

Det var många som satte morgonkaffet i vrångstrupen när nyheten kom om att Stefan Odelberg lämnar Bingolotto. Han har lett programmet vid Lottas sida i tre år, och har snabbt blivit ett tryggt och omtyckt ansikte i rutan.

Lika förvånad verkade han vara själv, när Aftonbladet nådde honom:

– Jag hade gärna fortsatt, jag tycker det är världens roligaste jobb och jag tycker jag passar som handen i handsken. Jag har bidragit med saker som kommer ske till hösten och det hade jag gärna varit en del av, men de har valt att gå en annan väg och det får jag respektera.

Annons

Tidningen sökte Folkspel, som ligger bakom beslutet. De berättar att Stefans kontrakt går ut till sommaren, och att de vill förnya sig. Han byts nämligen ut av den yngre förmågan Daniel Norberg.

Daniel Norberg
Daniel Norberg.

Lotta Engbergs osäkra framtid i Bingolotto

Besvikelsen var stor bland många. I Svensk Damtidnings kommentarsfält på Facebook passade många på att uttrycka sin sorg efter avhoppet.

"Varför slutar den bästa programledaren Stefan? Verkligen ofattbart! En stor förlust för Bingo-Lotto!!!!" Skriver en tittare.

"Varför? Han är ju en av de bästa och skött jobbet perfekt och är omtyckt av de flesta." Undrar en annan.

Men Daniel kommer säkerligen fylla de stora skorna. Han har ju också sällskap av ett riktigt proffs, Lotta. Nu kommer det däremot fram att inte ens någon som är så folkkär som Lotta Engberg har säkrat sin framtid i programmet, även om hon återvänder till höst igen. Det hade kunnat bli hon som byttes ut.

– Ja i och med att hennes avtal också går ut i sommar också hade absolut kunnat bli så rent tekniskt. Nu blir det såhär den här gången, nu blev det Stefan. Hur det blir nästa gång, det vet vi inte, säger Henrik Lindroth, marknadschef för Folkspel till Aftonbladet.

Stefan Odelberg.
Stefan Odelberg.

Foto: TT

Annons