Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lotta Engbergs hemlighet ute – nu vet alla allt

09 mar, 2023, 18:00 

Lotta Engbergs krav på TV4.

Annons

På sommaren är vi vana att se Lotta Engberg som den sprudlande allsångsledaren i Lotta på Liseberg. Då ser den folkkära göteborgaren alltid till att bjuda upp till storslagen sångfest.

TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Men när det inte är sommar arbetar Lotta Engberg på annat håll. Tillsammans med Stefan Odelberg är det hon som turas om att leda långköraren Bingolotto och ser till att dela ut miljonregn.

– Jag älskar att göra programmet och jag älskar framför allt att det gagnar så mycket. Det genererar till så många som behöver. Jag har aldrig släppt det, har Lotta Engberg tidigare sagt.

Annons
Lotta Engberg och Stefan Odelberg i Bingolotto
Kollegorna Lotta Engberg och Stefan Odelberg i Bingolotto.

Beteendet bakom kameran

Lotta Engberg verkar verkligen trivas på sin arbetsplats – och det finns kanske fler anledningar än bingo och kollegan Stefan Odelberg som gör att hon trivs som fisken i vattnet.

Till Hänt berättar Stefan Odelberg att de bakom kulisserna har så kallade ”riders”, och att han och Lotta får önska vad de vill äta och dricka i logerna innan sändning.

– Det är kul att du frågar. Vi blir så fantastiskt bra omhändertagna så vi får faktiskt be om vad som helst så får vi det. Min rider är en Vitamin well och en proteindrink. Det är vad jag kräver, säger Stefan Odelberg.

Annons

Lotta Engbergs krav: ”Helt klart mer”

Lotta tar ut svängarna lite mer och enligt Stefan har hon betydligt mer saker i logen än vad han har.

– De är jättesnälla verkligen alla som är där. Lotta hon har sjukt mycket grejer, hon har lakrits i olika former, tre Vitamin well och jag vet inte om det ska vara blommor i logen eller om det är alla hennes dejter men hon har helt klart mer än mig.

Lotta Engberg

Foto: TT

Annons