Carina Bergfeldt och maken Jespers hemlighet - lurade alla

Carina Bergfeldt och Jesper Zølck

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Inte ens familjen hade någon aning!

Så långa och korta är svenska kändisarna!
1:9

Efter reklamen: Så långa och korta är svenska kändisarna!

(1:9)

Slå på ljud

Journalisten Carina Bergfeldt har inte legat på latsidan när det kommer till karriären. Efter många år som utrikeskorrespondent för SVT i USA, kom hon tillbaka hem till Sverige och drog igång sin egna talkshow!

Ja, allt verkar gå som på räls för Carina, som också hittat kärleken i sin Jesper Zølck. Nu berättar makarna om en hemlighet på Instagram – som lyckades lura sin egna familj.

Hade pojkvän

Carina och danska Jespers kärlekshistoria är minst sagt härlig. Jesper var precis som Carina, journalist och utrikeskorrespondent i USA. Sommaren 2017 träffades de för första gången på en middag i USA.

Carina tyckte Jesper var snygg, men tänkte att han måste vara tråkig. Men så fort journalisterna började prata hände det nånting, och bara några dagar efter bjöd Jesper ut henne på en drink – men Carina hade pojkvän.

– Jag tittade på det här meddelandet och allt i mig, varenda fiber i kroppen, ville svara ja. Men jag svarade att ”tyvärr, det går inte, jag är upptagen, ha ett bra liv”. När jag hade skickat det minns jag hur jag ställde mig bredvid en lyktstolpe och bara grät för det kändes så himla fel. Sedan gick jag hem och berättade för min dåvarande pojkvän att ”han bjöd ut mig och jag ville säga ja, jag tycker att det är ett dåligt tecken för oss”. Vi stannade ihop i tre–fyra månader till men sedan gick det bara inte längre, berättar hon för Femina.

Nu fyra år senare kan man lugnt konstatera att det var rätt beslut. 2019 gifte sig paret och har nu 2-åriga sonen Hamilton tillsammans.

Folkkära tv-profilerna lämnade rutan – så lever de i dag

Höll det hemligt för familjen

Carina har pratat om hur viktig platsen Washington DC är för henne och Jesper. Han både friade där, och så var det i Washington som bröllopet ägde rum! Både vackert, och symboliskt.

Men det har sina nackdelar, något hon berättar om på Instagram. Makarnas familjer kunde nämligen inte närvara på bröllopet. Tänk vilken tur att hon och Jesper hade en överraskning planerad!

"Våra familjer var lite deppiga över att de missade vårt bröllop i Washington DC, så den här dagen för tre år sedan bjöd vi dem på kalas och överraskade dem med en vigsel nr 2.Vi hade precis, några dagar innan, fått reda på att jag var gravid mot alla odds och jag var livrädd att det skulle gå fel.

Dagen efter skulle mitt sommarprat sändas och jag var väldigt nervös för hur det skulle tas emot. Jespers och min familj hade aldrig mötts, så vi var ganska nervösa för det med. Så all in all var det väl inte den mest fridfulla av dagar.Men där och då, i min storebrors trädgård, när vi sa ja och kysstes under ett äppelträd, så försvann allt det andra för en stund.Gott nog, tänker jag." Skriver hon på Instagram.

Tänk vad härligt att få fira kärleken två gånger!

Foto: TT