Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Carina Bergfeldts underbara besked till maken Jesper – får alla att smälta!

17 jun, 2024, 19:30 
Foto: Instagram
Carina Bergfeldt är så lycklig. Här berättar hon för maken Jesper.
Annons

Carina Bergfeldt är sedan 2019 gift med danska journalisten Jesper Zølck, och tillsammans har de den fyraårige sonen Hamilton.

Det är svårt att missa hur kära Carina och Jesper är – och det blev ännu tydligare när den älskade SVT-stjärnan delade ett nytt klipp på sina sociala medier.

Carina Bergfeldt obekväm efter Peter Apelgrens intima avslöjandeBrand logo
Carina Bergfeldt obekväm efter Peter Apelgrens intima avslöjande

Carina Bergfeldt lämnade pojkvännen – efter kärleksmötet

Carina och Jesper träffades i Washington, där de båda arbetade som utrikeskorrespondenter.

Journalisternas vägar korsades på en middag, och till Femina har Carina berättat att hon kände en "magnetism hon aldrig tidigare känt".

Annons

Men hemma i Sverige väntade Carinas pojkvän. Så när Jesper efter middagen bjöd ut henne på en dejt, tackade hon nej. Den omedelbara kemin hon känt med den danske journalisten gick dock inte att förneka.

– När jag hade skickat det minns jag hur jag ställde mig bredvid en lyktstolpe och bara grät för det kändes så himla fel. Sedan gick jag hem och berättade för min dåvarande pojkvän att "han bjöd ut mig och jag ville säga ja, jag tycker att det är ett dåligt tecken för oss", har Carina berättat för Femina.

– Vi stannade ihop i tre–fyra månader till men sedan gick det bara inte längre.

Carina Bergfeldt och Jesper Zølck.
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck.Karin Törnblom/TT
Annons

Carina Bergfeldts underbara besked till maken

Tiden gick, och det var just i Washington D.C som paret sa "ja" till varandra 2019. Och Carina ser till att värna om relationen. På sina sociala medier delar hon nu ett klipp, där hon ger maken Jesper ett riktigt kärleksbesked i form av en specialskriven låt!

Med hjälp av en tjänst online har Carina låtit en kvinna sjunga in en låt om deras relation, som minst sagt berör Jesper på djupet.

– Idag hyllar vi kärleken. Och jag började dagen med att överraska Jesper med en sång. Jag såg en grej på Instagram där man kunde fylla i egna uppgifter och köpa en sång och beslutade mig för att testa.I morse kom låten ”team Jesper 4 life” i min inkorg, skriver Carina när hon presenterar låten.

Se klippet själv nedan:

Foto: Instagram/TT

Annons