Carina Bergfeldts bakslag – showen blev inte som hon tänkt sig

Carina Bergfeldt

Carina Bergfeldt har fått en egen talkshow på bästa sändningstid på SVT. Nu berättar den tidigare USA-korrespondenten om problem bakom kulisserna.

Hon har varit korrespondent i ett av världens största land och nu har hon axlat en ny spännande uppgift – den 15 januari hade Carina Bergfeldts talkshow premiär!

I det första avsnittet gästade inga mindre än statsminister Stefan Löfven och frun Ulla.

"Det tog några samtal och lite övertalning, men sedan sa makarna Löfven ja till att ställa upp på sin första gemensamma tv-intervju någonsin", har hon tidigare skrivit på Instagram.

LÄS MER: Hustrun Ulla rycker ut! Räddar Stefan Löfven mitt i TV-sändningen

Nu har Bergfeldt stött på ytterligare problem med showens gäster. Ett plötsligt avhopp har ställt till det rejält:

"Ett kort tags smärre panik", skriver hon på Instagram.

Carina Bergfeldts panik med talkshowen

Inför fredagens avsnitt har Carina Bergfeldt och redaktionen fått blixtändra i programmet då en gäst plötsligt blivit sjuk med förkylningssymtom.

"Säsongens första avhopp. Mitt i genomgången av manus fick vi besked att en av morgondagens gäster har förkylningssymptom och måste skjuta upp sin medverkan", skriver Bergfeldt på Instagram.

Istället har en gäst som skulle medverkat i ett senare program fått hoppa in. Det var bara för redaktionen att börja om sitt arbete.

"Inför varje program tar varje researcher fram mellan sex och tio sidor bakgrundsinformation om varje gäst, och ger mig även en lista på dokumentärer och program jag ska lyssna på för att vara påläst för varje intervju, och nu var det bara att börja om", förklarar Bergfeldt på Instagram.

Bergfeldt har tidigare avslöjat vem sin drömgäst är och det är ingen mindre än prins Daniel! Till SVT har Bergfeldt sagt att hon uppskattar en man som vågar gå "har självkänsla nog att våga gå två steg bakom en stark kvinna".

Talkshowen ”Carina Bergfeldt” sänds fredagar 21.00 i SVT1.

LÄS MER: Carina Bergfeldts bild på sonen får följarna att rasa – polisanmäldes

LÄS MER: Carina Bergfeldt erkänner: "Väldigt svag för prins Daniel"

LÄS MER: Folkkära julvärdarna som försvann ur rutan – det gör de idag