Carina Bergfeldts bistra insikt – efter jobbiga bilderna i På spåret

Carina Bergfeldts bistra insikt – efter jobbiga bilderna i På spåret

Foto: TT
Nu berättar talkshow-stjärnan.
Här läxas Per Gessle upp av Marianne Mörck efter fräcka sexlåten
0:44

Efter reklamen: Här läxas Per Gessle upp av Marianne Mörck efter fräcka sexlåten

(0:44)

Slå på ljud

Efter att ha jobbat ute på fältet som SVT:s utrikeskorrespondent i fyra år tog Carina Bergfeldt ett kliv in i värmen och blev programledare för sin alldeles egna talkshow.

Nu har höstsäsongen dragit igång, och Carina kan skryta med fina siffror. Men ett program hotar första platsen...

Här ställs Per Gessle mot väggen hos Bergfeldt – läxas upp av tv-profilen: "Vad tänkte du?"

Försvarar tittarraset

Hur många som tittar på ens program är såklart en av de viktigaste sakerna för alla som har ett finger med i produktionen. Och aningen snopet blev det då kanske när Aftonbladet förra veckan rapporterade om Bergfeldts tittarras.

När programmet intog rutan för första gången satt två miljoner tittare bänkade, och inför den tredje säsongens första avsnitt var det 867 000 tittar som första dygnet satt bänkade, enligt MMS.

Men enligt Carina själv är detta inget att hänga läpp över. Hon lyfter flera faktorer som gör att hon trots raset är nöjd med siffrorna, som att program i regel har färre tittare på hösten, och att tiden skjutits upp till 21:00.

Carina Bergfeldt totalratade kända personen – fick inte vara med: “Inte värt det…”

Programmet som går om

Denna vecka har Carina all anledning att fira igen. Hon delar själv en bild från fredagens topplista över mest sedda program, som hon toppar!

Med 953 000 tittare går hon om både program som Idol och Lokala Nyheter, men enligt henne själv finns ett hot inom närliggande framtid, nämligen succéprogrammet På Spåret som har premiär den 18:e november.

"Vi får skåla i champagne nu, för om några veckor kommer På Spåret och snor förstaplatsen." Skriver hon bland annat.

Carina själv har ju dessutom deltagit i det populära tävlingsprogrammet tillsammans med Marcus Oscarsson, men med ett aningen snopet resultat.

Där blev det tog ingen storartad succé, och efter två raka förluster lämnade duon tävlingen. Vann gjorde istället Cecilia Düringer och Jonatan Unge.

Carina Bergfeldt och Marcus Oscarsson i På spåret
Bo Håkansson BHÅ

Foto: TT