Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carina Bergfeldts kärlekssorg med maken – efter fyra år tillsammans

22 jun, 2023, 17:30 
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck
Carina Bergfeldt och maken Jesper Zølck kommer inte att fira bröllopsdagen ihop.
Annons

Carina Bergfeldt har blivit Fredrik Skavlans arvtagare i SVT. Ett uppdrag hon skött med bravur. Den före detta USA-korrespondenten har lockat miljonpublik med sina trivsamma och ändå djuplodande intervjuer.

Idag firar tv-stjärnan bröllopsdag med maken Jesper Zølck. Tyvärr bär dagen ett skimmer av vemod för Carinas del.

Carina Bergfeldts ärliga ord om ”På spåret”-floppen – efter alla årBrand logo
Carina Bergfeldts ärliga ord om ”På spåret”-floppen – efter alla år

Carina Bergfeldt

Carina och Jesper gifte sig 2019. De hade först träffats på en bar i Washington genom gemensamma vänner, när Carina fortfarande levde och verkade i USA. Carina beskrev Jesper som "det snyggaste hon sett i sitt liv".

Bröllopsdagen till ära har Carina lagt upp en serie bilder från bröllopet. I samma Instagram-inlägg har hon skrivit en bildtext som vittnar om att dagen inte bara är en glädjestund för hennes del.

Annons

"Fyra år sedan. Nordiska mästerskapen i logistik innebär att vi vaknar upp på olika platser, men kärleken fortsätter att vara stark.Den där dansken är min klippa, min bästa vän och mitt största stöd. Vare sig han är i det här landet eller det andra", skriver Carina.

Det blir alltså en bröllopsdag som SVT-profilen får fira på egen hand. Utan sin kärlek vid sin sida.

Jesper Zølck tillbringar mycket tid i Danmark

Carina och Jesper har en gemensam lägenhet i Stockholm där de bor med sonen Hamilton, men Jesper tillbringar också mycket tid utomlands.

Han har nämligen två barn från ett tidigare förhållande. De bor i Danmark, och det blir en hel del pendlande från Jespers sida för att få ihop det rent logistiskt.

Vi vet inte mycket om Carinas bonusbarn – men det är en medveten åtgärd från familjens sida.

– Mamman i Danmark är väldigt noga med att de inte ska omnämnas, därför skriver jag inte om dem och säger bara barnen i Danmark. De har ju inte valt det här. Men vi har en jättebra och fin relation. Hamilton har också en jättefin relation med sina syskon och tycker så mycket om dem, har Carina berättat för Aftonbladet.

Annons